Resmen açıklandı! Başakşehir maçı koronavirüs nedeniyle...

Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi'nde Kopenhag ile oynayacağı rövanş karşılaşması koronavirüs önlemleri gerekçesiyle seyircisiz yapılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 06.03.2020 14:47 GÜNCELLEME 06.03.2020 16:08 UEFA AVRUPA LİGİ
Resmen açıklandı! Başakşehir maçı koronavirüs nedeniyle...
Resmen açıklandı! Başakşehir maçı koronavirüs nedeniyle...

Kopenhag, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 19 Mart Perşembe günü Parken Stadyumu'nda Medipol Başakşehir ile oynayacakları mücadeleye koronavirüs sebebiyle seyirci alınmayacağını açıkladı.

Çin’in Wuhan kentinden ortaya çıkan koronavirüsü dünya geneline hızla yayılıyor. Avrupa’ya, Orta Doğu’ya ve ABD’ye sıçrayan virüs nedeniyle birçok spor müsabakası ertelenirken bazıları da seyircisiz oynanmaya başladı.

Bu kapsamda Başakşehir'in, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'ndaki rakibi Kopenhag'dan da bir açıklama geldi. Danimarka temsilcisi, Sağlık Bakanlığı'nın tavsiyesi doğrultusunda AC Horsens ile Randers FC maçlarıyla birlikte 19 Mart Perşembe günü Parken Stadyumu'nda oynayacakları M. Başakşehir karşılaşmasına da seyirci alınmayacağını duyurdu.

 

 

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten başakşehirin taraftarı yok İyi haber haksızlık olmamış
    Cevapla
  • Berke 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne demek başakşehirin taraftarı yok avrupada oynuyor hepimiz başakşehir taraftarıyız danimarkada yaşıyorum maça gidecektim bu nasıl bir düşünce kınıyorum
    Cevapla
  • Ultra Aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Gs liyim ancak Istanbulda yaşasam basaksehir maçlarına giderdim. Adamlar uefa da oynuyor fb gs bjk farketmez gidin destekleyin takımımızı bu milli bir görevdir. Türkiye de taraftarsız top oynuyor adamlar uefa da ayıptır.
    Cevapla
  • M.T 4 yıl önce Şikayet Et
    Koronavirüse hiç tedavi bulunamaması halinde dünya geneli ölecek insan sayısı 262.257.912. İyimser bakılırsa 100 milyonu geçecek. Tedavi ve aşı bulunana kadar "öldürme oranı" artabilir veya azalabilir. Japonya sertleşti, İran bugün itibariyle rezil durumda, İtalya kepaze, Almanya, Fransa endişe verici. Varmak istediğim nokta daha fazla tedbriler almak zorundayız. Aşırı "sanitizer" kullanımı insanlarımızın bağışıklık sistemini zayıflatabilir. Bilim kurulumuz daha sert tedbirler neler olabilir tartışmalı ve uygulamaya koyacak noktaya gelmeli. Çinin önlem ve tedavi tecrübelerini öğrenmemiz gerekiyor.
    Cevapla
  • Namık Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Düz 300 milyon olmuyormu dayı
    Cevapla
  • davut 4 yıl önce Şikayet Et
    aslında bu yapılacak tüm spor karşılaşmalarında da uygulanması gerek bir ay en azından
    Cevapla
  • mkaras 4 yıl önce Şikayet Et
    şartlar eşitlenmiş zira belediyenin de taraftarı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR