Cristiano Ronaldo'dan emeklilik kararı! Rekorları alt üst eden Portekizli yaşlandığı için futbolu bırakmayı...

Lionel Messi ile birlikte dünya futboluna damga vuran Cristiano Ronaldo 2022 yılına kabus gibi başlangıç yaptı. Portekizli yıldız oyuncu sezon başında yıldızının parladığı Manchester United'a geri dönüş yaparak İngiltere Premier lige tekrar merhaba demişti. Şampiyonlar Liginde, İtalya'da ve Real Madrid formasıyla İspanya'da top koşturan dünyaca ünlü yıldız, üst üste oynadığı son 6 karşılaşmada gol atamadı. Yakın çevresine kariyeriyle ilgili planlamasını anlatan Portekizli süper starın kararı herkesi şok etti...

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2022 09:40 GÜNCELLEME 15.02.2022 09:40 SPOR
Cristiano Ronaldo'dan emeklilik kararı! Rekorları alt üst eden Portekizli yaşlandığı için futbolu bırakmayı...
Cristiano Ronaldo'dan emeklilik kararı! Rekorları alt üst eden Portekizli yaşlandığı için futbolu bırakmayı...

Rekorların adamı Cristiano Ronaldo, sezon başında kırmızı şeytanlar Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Real Madrid'in ardından İtalyan devi Juventus'a transfer olan yıldız oyuncu gösterdiği performansı bir üst  seviyeye çıkarmak için yeni bir meydan okudu. Her şeyin başladığı yere evine dönen Cristiano Ronaldo için işler pekte istediği gibi gitmedi. Yüksek oyun temposu ve taktik savaşlarıyla dikkat çeken Premier Lig'de umduğunu bulamayan Portekizli futbolcu çıktığı 20 karşılaşmada rakip fileleri sadece 8 kez havalandırabildi. Manchester United'ın başına Ralf Rangnick'ın gelmesinden sonra yeni bir çıkış yakalamak isteyen dünyaca ünlü oyuncu, son 8 karşılaşmada fileleri havalandıramadı. Yakın çevresine bu konuyla ilgili dert yanan Ronaldo, yakınlarına artık yaşlandığını ve futbol kariyerinin sona yaklaştığını belirten bir konuşma yaptı...

Beşiktaş'ın göz bebeği Ersin Destanoğlu'na İngiliz devinden yakın takip! Sezon sonunda transfer...Beşiktaş'ın göz bebeği Ersin Destanoğlu'na İngiliz devinden yakın takip! Sezon sonunda transfer...

Ronaldo'dan Şoke Eden Açıklama!

İngiliz yayın organı The Sun'un Cristiano Ronaldo ile ilgili ilginç bir haber derledi. Hırsı ve çalışkanlığıyla bilinen Portekizli oyuncu geçtiğimiz günlerde 37'nci yaş gününü kutlamıştı. Daha önceki açıklamalarında futbolu yıldızının parladığı  Sporting Lizbon'a gitmeden bırakmayacağını ifade eden Ronaldo, yakın çevresine kariyer planlamasını duyurdu.

Cristiano Ronaldo Lizbon

Cristiano Ronaldo'nun bir süredir Manchester United'tan ayrılarak PSG'ye transfer olabileceği konuşulanlar arasındaydı. Lionel Messi ile birlikte forma giyme durumu hayranlarını heyecanlandırsa da Ronaldo'yla ilgili şok bir iddia ortay aatıldı.

Ronaldo'nun yakın arkadaşlarına artık yaşlandığını ve futbolu bırakmayı düşündüğünü anlattı. Sezon sonunda yeni bir kulübe transfer olmak yerine emekli olmayı düşünen Portekizli oyuncu, bu düşüncesini yakınlarıyla paylaştı.

Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig'de oynadığı toplam 27 karşılaşmada rakip fileleri 14 kez havalandıran Ronaldo, özellikle ligde beklentilerden uzak kalmıştı.

Manchester United İçin Tehlike Çanları Çalıyor!

Yeni sezona her yıl olduğu gibi şampiyonluk hedefiyle çıkan kırmızı şeytanlar Premier Lig'de taraftarlarını hüsrana uğrattı. Manchester City, Liverpool, Chelsea, ve West Ham United gibi takımların ardında puan sıralamasında kendisine 6. sırada yer bulan United'ta işler pekte umulduğu gibi gitmiyor. Daha önce yapılan açıklamada sezon sonuna kadar Ralf Rangnick'ın takımı çalıştırması için anlaşıldığını duyurulmuştu. Alınan kötü sonuçların ardından teknik adamın takımda geleceği taraftarlar tarafından sorgulanmaya başlandı.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    27 maçta 14 gol atmış beklentileri karşılayamamış mantığa bak:)
    Cevapla
  • Yasin 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek çare fenerbahçe
    Cevapla
  • cikkuş 2 yıl önce Şikayet Et
    30 milyon euro ver belki gelir
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenere gelsin :)
    Cevapla
  • Trakyalı amıca 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenere gel diyeceğim gençsin. Gs ye gel diyeceğim fransız sevmezsin bjk ye gel desem beleşçi sevmezsin. En iyisi sen bırak bu futbolu gönlü zengin adam.
    Cevapla
  • Azerbaijan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fener'e genç değil küçük takıma gelmeyeceksin olmalıydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR