Fenerbahçe taraftarına saç baş yoldurmuşlardı! Takımdan ayrılan oyuncular istatistikleriyle...

Sezon başında büyük beklentiyle yola çıkan Fenerbahçe'de işler pekte umulduğu gibi gitmiyor. Zirvenin sahibi Trabzonspor ile arasında 20 puan fark bulunan sarı lacivertliler, değim yerindeyse Süper Lig'de havlu attı. Mesut Özil, Valencia, Berisha gibi yıldız isimlerden bekleneni alamayan Fenerbahçe'de bu kez takımdan ayrılan isimler performansıyla parmak ısırttı. Başka takımlara transfer olan Frey, Mame Tiam gibi isimler oynadıkları takımlarda ligin tozunu attırdı...

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2022 09:05 GÜNCELLEME 16.02.2022 09:05 SPOR
Fenerbahçe taraftarına saç baş yoldurmuşlardı! Takımdan ayrılan oyuncular istatistikleriyle...
Fenerbahçe taraftarına saç baş yoldurmuşlardı! Takımdan ayrılan oyuncular istatistikleriyle...

Vitor Pereira yönetiminde Süper Lig'e başlayan Fenerbahçe'de alınan kötü sonuçlar sebebiyle teknik adamla yollar ayrılmıştı. Ali Koç ve yönetimin ortak fikri olarak İsmail Kartal ile yola devam etme kararı aldı. Tecrübeli teknik adamda Fenerbahçe'nin yaralarını saramazken bu sezon forma giyen oyuncuların performansları tartışma konusu oldu. Real Madrid, Arsenal gibi dünya çapında kulüplerin formasını terleten Mesut Özil'in Fenerbahçe formasıyla bekleneni verememesi, Crespo, Rossi, Berisha, Valencia gibi isimlerin performans düşüklüğü nedeniyle zirve yarışından erken koptu. Takımdan ayrılan isimlerin ise transfer oldukları kulüplerde gösterdiği performanslar herkes de soğuk duş etkisi yarattı. Özellikle Royal Antwerp forması giyen Frey ve Kayserispor'a transfer olan Mame Thiam performansıyla parmak ısırttı...

Fenerbahçe'den Ayrıldıktan Sonra Kendilerini Buldular!

Belçika'da Royal Antwerp formasıyla bu sezon çıktığı 26 karşılaşmada rakip fileleri 18 kez havalandıran Micheal Frey, takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi. Performansıyla takımını zirve yarışında ayakta tutan başarılı futbolcu Belçika ligi gol krallığı yarışında Deniz Undav'un hemen ardında ikinci sırada yer alıyor.     

   Micheal Frey                                                                                                                       

2018-2019 sezonunda Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de 611 dakika sahada kalan Micheal Frey, sadece 3 gol atabilmişti. Bir sonraki sezon ise sadece 1 karşılaşmada forma şansı yakalayan İsviçreli oyuncu gol atamadı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den ayrılarak Kayserispor'a transfer olan Mame Thiam ise bu sezon Süper Lig'e damgasını vurdu. 1.5 milyon Euro bonservis bedeliyle takımdan ayrılan Senagalli oyuncu bu sezon Kayserispor formasıyla çıktığı 17 karşılaşmada rakip fileleri 9 kez havalandırırken 4'de asist yaptı.

Mame Thiam

Fenerbahçe'nin Aston Villa'dan 6 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Samatta geçtiğimiz sezon Royal Antwerp'e kiralanmıştı. Bu sezon Belçika liginde 21 maça çıkan oyuncu 4 gol atarken takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

2018 yılında Fenerbahçe'nin Altınordu'dan kadrosuna kattığı Barış Alıcı, sarı lacivertli kulüpte fazla forma şansı bulamadığı için farklı takımlara kiralanmıştı. Son olarak Gençlerbirliği forması giyen Barış Alıcı bu sezon oynadığı 22 karşılaşmada 3 gol 5 de asist yaptı.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 3
  • FB07 2 yıl önce Şikayet Et
    Berisha’nın neresi yıldız ya ? Thiam kalsaydı belki daha faydalı olurdu
    Cevapla
  • adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben futbolculara güvenmiyorum,kovulunca parayı yine alıyorlat.Belki bilerek oynamıyolar daha iyi teklif olduğu için.
    Cevapla
  • hakın 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç üzülmedik.keza kalsalardı aynı tas aynı hamam devam ederlerdi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR