Beşiktaş Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Geçtiğimiz sezonu 6'ncı sırada tamamlayan Beşiktaş, yeni dönemin hazırlıkları için Avusturya'nın Salzburg kentine uçtu. Burada bir dizi hazırlık maçı oynamayı planlayan Kara-Kartal, ilk olarak Almanya Bundesliga'nın taze ekibi Werder Bremen ile kozlarını paylaşacak. Peki, Beşiktaş Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, hazırlık müsabakasına ilişkin merak edilen detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 06.07.2022 12:04 GÜNCELLEME 06.07.2022 12:04 SPOR
Beşiktaş Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Beşiktaş Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu Valerien Ismael ile tamamlayan Beşiktaş, yeni dönemin hazırlıkları için Salzburg'a hareket etti. Cenk Tosun ve Wout Weghorst transferlerini gerçekleştiren Kara-Kartal, bir yandan çalışmalara devam ediyor. Bu doğrultuda Almanya Bundesliga'ya bu yıl yükselmiş Werder Bremen ile kozlarını paylaşacaklar. Peki, Beşiktaş Werder Bremen maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, merakla beklenen hazırlık karşılaşmasına dair son gelişmeler...

BEŞİKTAŞ WERDER BREMEN MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş ile Werder Bremen arasındaki hazırlık karşılaşması, 9 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak. Bu karşılaşma, Avusturya'nın Inssbruck kentindeki Tivoli Stadyumu'nda oynanacak. Rekabet dolu geçmesi beklenen müsabakayı Beşiktaşlı ve Bremenli taraftarlar tribünden takip edecek. Bilet satışına yönelik açıklamanın da önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Beşiktaş

HANGİ KANALDA?

Türkiye'de ve Almanya'da binlerce futbolseverin merakla beklediği Beşiktaş Werder Bremen maçının yayıncısı Spor Smart HD kanalı oldu.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFERLERİ

Teknik direktör Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş şimdiye dek Cenk Tosun, Romain Saiss, Valentin Rosier ve Gedson Fernandes'i renklerine bağladı. Öte yandan, Cyle Larin; Güven Yalçın, Alex Teixeira, Domagoj Vida, Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Fabrice N'Sakala, Mehmet Topal, Jeremain Lens ve Douglas'la yollar ayrıldı.

Marvin Ducksch, Werder Bremen

WERDER BREMEN BUNDESLİGA'DA!

2020-2021 Futbol Sezonunda Bundesliga'dan bir alt lige düşen Werder Bremen, geçtiğimiz yılı Schalke 04'ün gerisinde 2'nci sırada tamamlayarak yeniden Bundesliga'ya döndü. Daha önce 4 kez Bundesliga Şampiyonluğu yaşayan Bremen, 2022-2023 sezonunda Almanya'nın en üst liginde mücadele edecek. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR