Türkiye Tayland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Voleybol Milletler Ligi finallerinde Tayland ile salona iniyor. Ülkemizdeki binlerce voleybol tutkunu ise, Türkiye Tayland maçının ne zaman ve saat kaçta başladığını ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. İşte, Filenin Sultanlarının oynayacağı müsabakanın yayın tarihleri...

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2022 11:50 GÜNCELLEME 14.07.2022 11:50 SPOR
Türkiye Tayland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...
Türkiye Tayland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Voleybol Milletler Ligi...

Voleybol Milletler Ligi'nde önceki sezonu 3'üncü sırada tamamlayan temsilcimiz Türkiye A Milli Voleybol Takımı, bu yıl grup aşamasını 7'ncilikle sonuçlandırdı. Turnuvaya ilk olarak Ankara'da başlayıp sırasıyla Brezilya ve Kanada etaplarına geçen Filenin Sultanları, 7 galibiyet 5 mağlubiyetle oynadı. Kanada etabından sonra turnuvayı ilk 8 takım arasında tamamlayan ülkeler, başkent Ankara'daki finaller için yurda geliyor. Milliler de ilk olarak Tayland'la kozlarını paylaşacak. Peki, Türkiye Tayland maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Voleybol Milletler Ligi'ndeki kritik karşılaşmaya dair merak edilen her şey...

TÜRKİYE TAYLAND MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce voleybol tutkununun adeta iple çektiği Türkiye Tayland voleybol maçı, 14 Temmuz Perşembe günü saat 18.30'da oynanacak. Bu karşılaşmaya Başkent Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Müsabakanın biletleri BiletiniAl adlı platformdan ve FIVB'den satılıyor. Öte yandan, maç saatinde kentteki hava sıcaklığının 28 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

Voleybol

HANGİ KANALDA?

Türkiye ile Tayland arasındaki Voleybol Milletler Ligi çeyrek final maçı, ülkemizde TRT Spor kanalında canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ayrıca TRT Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Bu iki adres dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek Türkiye Tayland karşılaşmasına dair son gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Uluslararası Voleybol Federasyonu'nun (FIVB) organize ettiği Voleybol Milletler Ligi'nde 2022 sezonunun çeyrek final eşleşmeleri yapıldı. Buna göre, yarı finale giden yolu belirleyecek 4 maç şu şekilde listelendi:

  • TÜRKİYE x Tayland

  • İtalya x Çin

  • ABD x Sırbistan

  • Brezilya x Japonya

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 1 numara olarak katıldığı kurada 8 numaralı Tayland ile eşleşti.

FİNALLER NE ZAMAN?

Bu yıl Başkent Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen Voleybol Milletler Ligi Kadınlar finalleri, 13 Temmuz-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. 17 Temmuz'dan 3 gün sonra bu kez 20 Temmuz'dan 24 Temmuz'a kadar Erkekler finalleri oynanacak. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR