Ezeli rekabet Avrupa arenasına taştı

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadın basketbol takımları, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Final A Grubu mücadelesinde yarın karşı karşıya gelecek.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2012 13:11 GÜNCELLEME 28.03.2012 13:11 SPOR
Ezeli rekabet Avrupa arenasına taştı
Ezeli rekabet Avrupa arenasına taştı

Galatasaray Medical Park ile Fenerbahçe, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek sekizli finalin ikinci gününde Avrupa arenasında yapılacak derbide kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 20.45'te başlayacak.

A Grubu'nda, ezeli rakiplerin yanı sıra İspanya'nın Rivas Ecopolis ve İtalya'nın Beretta Familia Schio takımları bulunuyor.

-4 maç, 2'şer galibiyet-

Ezeli rakipler bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ve Spor Toto Türkiye Kupası'nda yaptıkları 4 maçta, birbirlerine karşı 2'şer galibiyet aldılar.

Kupa mücadelelerini Galatasaray Medical Park, lig maçlarını ise Fenerbahçe kazandı.

Sezon başında 19. Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinde sarı-kırmızılı ekip Fenerbahçe'yi 85-78 yenerken, sarı-lacivertliler Galatasaray Medical Park'ı ligin 6. haftasında 96-82 ve 17. haftasında da 81-65 mağlup etti. Son olarak Spor Toto Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelen ikiliden, Galatasaray Medical Park 76-72 kazanarak kupanın sahibi olmuştu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR