Sivasspor'dan Oğuzhan Özyakup sürprizi!

Sivasspor, transferde sürpriz bir hamle yaptı. Kırmızı beyazlılar, Oğuzhan Özyakup için devreye girerken; 28 yaşındaki yıldız oyuncunun Beşiktaş'tan kiralanması hedefleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.09.2021 10:42 GÜNCELLEME 04.09.2021 18:56 SÜPER LİG
Sivasspor'dan Oğuzhan Özyakup sürprizi!
Sivasspor'dan Oğuzhan Özyakup sürprizi!

Son yıllarda ülkemizi Avrupa’da başarı ile temsil eden Sivasspor , bu kez Kopenhag’a elendi ve Konferans Ligi’nde gruplara kalamadı. Yiğidolar artık tüm dikkatini Süper Lig’e verdi. Üst sıraları zorlamayı hedefleyen Kırmızı- Beyazlılar, transferde de önemli bir hamle yaptı. Sivasspor, Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup için atağa geçti. Siyah-Beyazlı kulüpte yapılan son transferlerin ardından orta sahada forma şansı iyice azalan 28 yaşındaki yıldızın, kiralanması hedefleniyor. Beşiktaş ’ın bu öneriye sıcak baktığı öğrenilirken, oyuncu tarafı ikna edilmeye çalışılıyor.

Rıza Çalımbay görüşüyor

Avrupa’da transfer dönemi kapandığı için Oğuzhan yüksek ihtimalle kariyerine Süper Lig’de devam edecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın görüşmelerde bizzat devreye girdiği ve başarılı orta saha oyuncusunu Sivas’a davet ettiği öğrenildi. Beşiktaş’ta 3 kez lig şampiyonluğu yaşayan Oğuzhan’ın durumu bir iki gün içinde netlik kazanacak. (Fanatik)

YORUMLAR 2
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    bida bir zamanlar 20 milyon diyorlardı ts kalecisi gibi be oldu balon
    Cevapla
  • Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Elendikten sonramı transfer yapıyorsun yönetim.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR