Dev derbide tartışmalı kararlar!

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağup ettiği derbi mücadelesi tartışmalı pozisyonlara sahne oldu. İşte hakem Halil Umut Meler'in çaldığı tartışmalı düdükler...

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2023 21:53 GÜNCELLEME 22.10.2023 01:25 SÜPER LİG
Dev derbide tartışmalı kararlar!
Dev derbide tartışmalı kararlar!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki dev derbide Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı konuk etti.

MERT GÜNOK KIZARDI

Karşılaşmanın 29. dakikasında Beşiktaş kalecisi Mert Günok ceza alanı dışında topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı.



İlk pozisyonda oyunu devam ettiren hakem Halil Umut Meler, VAR'dan gelen uyarıyla pozisyonu izlemeye gitti ve Mert Günok'a kırmızı kartını çıkardı.

Kırmızı kartın ardından Beşiktaş'ta Milot Rashica oyundan çıkarak Ersin Destanoğlu kaleye geçti.

Mert Günok'uk kırmızı kart gördüğü pozisyon:



HAKEM YORUMLARI

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu kırmızı kart pozisyonu için, "Mert Günok yatarken eliyle oynuyor, kırmızı kart doğru." dedi.

Eski Süper Lig hakemi Fırat Aydınus, TV 8,5 yayınında, "Mert, doğal olmayan konumdaki koluyla topa müdahale ediyor. Burada mutlak gol şansı olduğundan kırmızı kart kararı doğru." dedi.

PENALTI İPTAL EDİLDİ

Mücadelenin 61. dakikasında Ersin Destanoğlu'nun kısa düşen pası sonrasında Torreira ile Hadziahmetovic'in meşin yuvarlağı kapma mücadelesinde Galatasaraylı oyuncunun yerde kalmasının ardından hakem penaltı noktasını gösterdi.

Hakem Halil Umut Meler daha sonra pozisyonu VAR'dan inceleyerek penaltı kararını iptal etti.

İptal edilen penaltı pozisyonu:



HADZİAHMETOVİC İKİNCİ POZİSYONUNDA PENALTIYA NEDEN OLDU

Maçın 61. dakikasında yaptığı müdahalede verilen penaltı kararı VAR'la iptal edilen Hadziahmetovic, 80. dakikada penaltıya sebebiyet verdi.

Mertens'in kullandığı serbest vuruş sonrası meşin yuvarlak Torreira ile birlikte kafa topuna yükselen Beşiktaşlı oyuncunun eline temas edince hakem penaltıya hükmetti. 82. dakikada topun başına geçen Icardi, topu ağlara göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.


Hadziahmetovic'in penaltıya sebebiyet verdiği pozisyon:

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 156 TÜMÜ
  • ligibitirmeyiz haaa 6 ay önce Şikayet Et
    gs lobisi israil lobisi gibi algi baski tahdit hakemi degistirmeler israil hastane masum sivilleri bombaliyor digeri otobüs futbolculari kursun......
    Cevapla
  • BJK 6 ay önce Şikayet Et
    Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ı tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    verilmeyen penaltısımı var allahalla derbiden sonra verirler
    Cevapla
  • Gücü yetmedi 6 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşın gücü yetmedi. İlk yarı İcardi zaha ve tete beşiktaşı perişan ettiler. Galatasaray çok güçlü, beşiktaş çok zayıf. Galatasaray bir sıfıra yatmaya kalkınca bir gol buldu beşiktaş ama Galatasaray minimum eforla bile beşiktaşı parçaladı.
    Cevapla
  • Anti fbbb- anti bjkk 6 ay önce Şikayet Et
    BJK FB hakemler olmassa bunların hiç şansları yok sinir oluyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR