Galatasaray maçı bitti! Serdar Aziz'den manidar paylaşım geldi

Fenerbahçe'nin tecrübeli savunma oyuncusu Serdar Aziz, Galatasaray maçının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2024 23:49 GÜNCELLEME 26.04.2024 23:49 SÜPER LİG
Galatasaray maçı bitti! Serdar Aziz'den manidar paylaşım geldi
Galatasaray maçı bitti! Serdar Aziz'den manidar paylaşım geldi

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Serdar Aziz, Adana Demirspor - Galatasaray maçının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Serdar Aziz'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Serdar Aziz, Galatasaray'ın Adana Demirspor ile oynadığı maçın ardından, "Bir adım öne çıkabilmek için şahsiyetini geride bırakan insanlardan olamayız." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Serdar Aziz'in paylaşımı şu şekilde:



Fenerbahçe, yarın sahasında Beşiktaş ile derbi mücadelesinde kozlarını paylaşacak. Ülker Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 104 TÜMÜ
  • Recep göktaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Karaktersiz aşağılık onursuz
    Cevapla
  • perdeci 1 hafta önce Şikayet Et
    Galatasarayın dolu dizgin yükselişi bunların kimyasını bozdu.Yöneticisinden hocasına futbolcusuna hepsi kafayı yedi.Rıdvanı seyretmenizi şiddetle tavsiye ederim.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Maçdan önce 3 tane takımın iyileri kadro dışı,Hikmet hocada elinden geleni yapar Artı hakem Efendi sarı kartları yok sayar.Ondan sonra hak getire el vicdan adalet ve hak bu değil.Bugün Rasim karanın yazısını lütfen okuyun adalet herkes için olmalı böyle şerefdizce olunsn şampiyonluk olmasın
    Cevapla
  • Selim 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen şahsiyetini tatile çıkararak bırakanlardan değilmisin
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen sakatim diye para kazandığını büyük takima ihanet ettin ve seni demektir o büyük takım! Sonra da gittin karakterine en uygun takıma imza attın. Yani sen bizim kapıya koyduğumuz kapı onundekilerdrnsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR