Dev bataryalı Galaxy M31s yüzünü gösterdi

Samsung’un devasa batarya kapasitesine sahip modeli Galaxy M31s’in ilk görselleri sızdırıldı. Orta segmente hitap eden ve merakla beklenen cihaz önümüzdeki günlerde resmi lansmanını gerçekleştirecek.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2020 11:31 GÜNCELLEME 20.07.2020 11:33 TEKNOLOJİ
Dev bataryalı Galaxy M31s yüzünü gösterdi
Dev bataryalı Galaxy M31s yüzünü gösterdi

Samsung Galaxy M31s, sürekli olarak teknik özellikleri ve batarya kapasitesiyle ilgili sızıntılarla gündemdeydi. Cihazın tasarımına ait görüntüler şimdiye kadar pek fazla konuşulmamıştı. Samsung’un orta segmenti hedeflediği Galaxy M serisinin yeni modelinin bu ay Hindistan’da tanıtılması bekleniyor.

 

 

Güney Koreli firmanın yeni modeline ait ilk görsel sızıntısında Galaxy M31s’in rengini siyah olduğu dikkatleri çekti. Arka kısmında dörtlü kamera dizilimine sahip cihazın ön kısmın ortasında delikli bir kamera tasarımı bulunuyor.

 

 

Samsung Galaxy M31s teknik özellikleri

Samsung’un yeni tanıtacağı Galaxy M31s, gücünü Exynos 9611 işlemcisinden alıyor ve 6GB RAM kapasitesine sahip. Android 10 işletim sistemiyle gelecek olan cihazın 128 GB depolama alanı sunacağı biliniyor. Ayrıca en çok dikkat çeken özelliği de 6 bin mAh’lık bataryası olacak. Super AMOLED ekranla birlikte USB-C girişi bulunan cihazın fiyatının vergiler hariç 265 dolar olması muhtemel.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    ufak ufak degisik yeni bir sey gibi adam gibi kaliteli pil ve cam yap ve gunceleme ver sorun yok satarlar gunceleme vermezler yada kalitesiz pil kisaca tek de yapilacak øzellik yeni bir sey gibi az az cikarip para kazanma oyunu sadece
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR