Samsung 5 Ağustos'ta 5 ürün tanıtacak

Samsung’un 5 Ağustos tarihinde gerçekleştireceği Unpacked etkinliğinde tanıtacağı ürünler belli oldu. Teknoloji devinin 5 farklı ürünü tanıtması bekleniyor.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2020 11:30 GÜNCELLEME 21.07.2020 11:30 TEKNOLOJİ
Samsung 5 Ağustos'ta 5 ürün tanıtacak
Samsung 5 Ağustos'ta 5 ürün tanıtacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi ve cihazlarını tanıtacağı Unpacked etkinliği için geri sayıma devam ediyor. Firma sosyal medya hesaplarından Unpacked etkinliği için 5 Ağustos tarihini paylaşmıştı. Galaxy Note 20 ve Galaxy Fold 2’nin tanıtılacağı kesinleşmişti. Ayrıca amiral gemisi telefonların yanında farklı ürünler de tanıtılacak.

 

Samsung Mobile CEO’su Tae-moon Roh’dan bu konuda önemli bir açıklama geldi;

Samsung’un AR-GE yatırımlarını elden geçirdiğini ve 5G cihazlara odaklanmaya devam edeceğini belirten Roh, şirketin ortaklıklarını güçlendirmek için yeni adımlar atacağını ve işletim verimliliğini optimize etme çabalarını sürdüreceğini dile getirdi. Galaxy Unpacked etkinliğinde beş yeni cihazın tanıtılacağını açıkladı ve “bu cihazlar yenilikçi vizyonumuzu sunacak” ifadelerini kullandı.

 

Galaxy Note 20 ve Fold 2’yi kenara bıraktığımızda geriye üç cihaz kalıyor. Bu cihazların Galaxy Tab S7, Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds Live olması bekleniyor.

KAYNAK : shiftdelete
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR