Samsung Unpacked etkinliği başlıyor

Samsung’un Galaxy Note 20 ailesi, katlanabilir Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z flip gibi cihazlarını tanıtacağı Unpacked etkinliği başlıyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle online gerçekleştirilen etkinlikte 5 yeni cihaz tanıtılacak.

ABONE OL
GİRİŞ 05.08.2020 16:31 GÜNCELLEME 05.08.2020 16:34 TEKNOLOJİ
Samsung Unpacked etkinliği başlıyor
Samsung Unpacked etkinliği başlıyor

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisi Samsung, Galaxy ailesine yeni modeller ekliyor. Galaxy Note20 ve yeni katlanabilir telefonun başını çektiği ürünler, bugün (5 Ağustos) TSİ 17.00’da Unpacked etkinliğiyle sahneye çıkıyor. Artık her ne kadar “kalem” demek içimizden gelmese de yenilenmiş dahili dokunmatik kalem S Pen ile gelecek Galaxy Note20’ye ve diğer cihazlara yakından bakıyoruz.

 

 

Tanıtım etkinliğinde 5 farklı cihaz tanıtılacak. Bu cihazlar sırasıyla; 

Galaxy Note20

 

 

Galaxy Fold 2

Galaxy Z Flip

Galaxy Watch 3

Galaxy Buds Live

Galaxy Tab S7

Samsung'un etkinliği firmanın resmi YouTube hesabından canlı olarak  yayınlanacak. Takip etmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=CmS5rlX9cDA

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR 1
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    TOGG Türkiye’nin otomobili girişim grubu. Gibi bir oluşumla Türkiye’nin Akıllı Cihazları Girişim Grubu’na ihtiyacımız var. Çin’den parçaları getirip birleştirip Türk Malı yerli dememeliyiz. Kalitesiz üretip garanti vermeyip pahalı satıp tüketiciyi kandırmamalıyız. Dürüst olmalıyız her zaman tüketici memnuniyeti aramalıyız ki tüketici en kötü senarya başına gelme riskini bile rahatlıkla göze alıp Yerli malını güvenip alsın. İnsan güvenmediği yerden alışveriş yapmaz ne olursa olsun. Önce güven. Bu Samsung Huawei Apple Xiaomi ile rekabet etmemiz lazım adamlar teknolojinin petrol hattı bulmuş gibi para kazanıyorlar bu sektörde neden Türkiye yok. En büyüklerden biri olabiliriz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR