Huawei Watch Fit fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı

Huawei’nin yeni akıllı saat modeli Watch Fit özellikleri ve fiyatı sızdırıldı. Köşeli tasarımı ve kavisli ekran tasarımıyla Apple Watch’a benzeyen saat gençlere yönelik detaylarla dikkatleri çekiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.08.2020 09:58 GÜNCELLEME 11.08.2020 09:58 TEKNOLOJİ
Huawei Watch Fit fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı
Huawei Watch Fit fiyatı ve özellikleri ortaya çıktı

Huawei akıllı telefonlarda olduğu gibi giyilebilir teknoloji alanında da birçok yeni ürün piyasaya sürmeye devam ediyor. Huawei Watch GT 2 modeliyle geçtiğimiz aylarda öne çıkan firma, şimdi de genç kullanıcılar için Huawei Watch Fit modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Huawei Watch Fit modeli dikdörtgen kasası ve renkli kordonlarıyla çok spor bir görünüme sahip.

 

HUAWEI WATCH FIT TASARIMI

Huawei markası şimdiye kadar sürekli olarak yuvarlak kasaya sahip akıllı saatler üretiyordu. Dikdörtgen tasarımla ilk deva karşımıza çıkan markanın akıllı saatinde 1.64 inç büyüklüğünde AMOLED ekran bulunuyor.

 

Metal kasa kısmı gri, siyah ve altın renklerinde olan Huawei Watch Fit, 5 ATM su geçirmezlik sunuyor. Sağ kısmında bir güç düğmesi bulunduran gövdenin üst kısmında mikrofon deliği yer alıyor.

HUAWEI WATCH FIT ÖZELLİKLERİ

Nabız, ivmeölçer, ortam ışığı, yerleşik GPS ve barometre sensörleriyle donatılan akıllı saat; yürüyüş, koşma, yüzme ve bisiklete binme aktivitelerini destekleyecek. Aynı zamanda uyku takibi, stres testi ve nefes alma egzersizleri de Huawei Watch Fit'in sağlık özellikleri arasında yerini alacak.

HUAWEİ WATCH FIT FİYATI

10 güne kadar pil ömrü sunacağı söylenen saatin Android 5 ve iOS 9 üzeri işletim sistemi yüklü akıllı telefonlarla çalışacağı belirtiliyor. Eylül ayında duyurulacağı söylenen Huawei Watch Fit'in 119 € fiyat etiketi taşıması bekleniyor.

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR