iOS 14.1 güncellemesi yayınlandı

Apple, iOS 14 için hata düzeltmeleri içeren iOS 14.1 güncellemesini yayınladı. Yeni güncellemede ilk versiyondaki hataların birçoğu giderildi ve iyileştirmeler yer aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2020 09:34 GÜNCELLEME 21.10.2020 09:34 TEKNOLOJİ
iOS 14.1 güncellemesi yayınlandı
iOS 14.1 güncellemesi yayınlandı

Apple geçtiğimiz ay yeni büyük güncelleme paketi iOS 14’ü yayınlamıştı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da kullanıcılar bazı hatalar ve sorunlarla karşılaştı. iPhone 6S ve sonrasındaki cihazlar tarafından desteklenen iOS 14 versiyonu, sorunları düzelten ve birkaç yeni özellik kazandıran iOS 14.1’e yükseltildi.

 

iOS 14.1 hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler

14.1 güncellemesiyle birlikte 10 bit HDR video oynatma desteği geldi. iOS 14 ile birlikte Apple kullanıcılarının da tanıştığı widget'larda yaşanan sorunlara da el atıldı. Ana ekranda küçük boyutlarda ortaya çıkan widget, klasör ve ikonlar sorunu çözüldü. Buna ek olarak yine ana ekrana sürüklenen widget'lar sırasında klasörden uygulamanın silinmesi sorunu halledildi.

 

E-posta ve gelen çağrılarla ilgili düzeltilen sorunlara ek olarak bazı kullanıcıların karşılaştığı bir albüm ya da oynatma listesini görüntülerken kütüphaneye şarkı ekleme ya da indirme sorunu kaldırıldı. Ayrıca hesap makinesinde sıfırın gözükmemesi problemi de çözüme kavuşturuldu.

Güncellemeyi Ayarlar > Genel > Yazılım güncelleme menüsünden gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ki güncellemeyi hemen yüklemek istiyorsanız Yükle'ye dokunarak yükleyebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR