iPhone 12 Türkiye çıkış tarihi belli oldu

iPhone 12 serisi dünya genelinde ülke ülke sırayla satışa sunuluyor. iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri bu sene ülkemize biraz gecikmeli olarak gelecek. Apple’ın merakla beklenen akıllı telefonlarının ülkemizdeki satış tarihi belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.11.2020 17:19 GÜNCELLEME 16.11.2020 17:21 TEKNOLOJİ
iPhone 12 Türkiye çıkış tarihi belli oldu
iPhone 12 Türkiye çıkış tarihi belli oldu

Apple, 13 Ekim tarihinde tanıttığı yeni iPhone modellerini sonunda Türkiye’ye getiriyor. iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinin ne zaman satışa sunulacağı belli oldu.

 

 

Donanımhaber’de yer alan habere göre iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri 3 Aralık’ı 4 Aralık’a bağlayan gece satışa sunulacak. Fiyatları bilinmiyor. iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max modellerinin satış tarihi ise henüz netleşmedi.

Geçtiğimiz sene iPhone 11 serisi modeller 18 Ekim 2019 tarihinde Türkiye’de satışa çıkmıştı. Bu sene koronavirüs nedeniyle iPhone 12 modellerinin tanıtımı gecikti. Piyasadaki belirsizliğin de etkisiyle iPhone 12 modelleri ülkemize epey geç bir tarihte geliyor.

 

 

iPhone 12 modelleri ülkemizde satışa sunulduğunda Amazon üzerinden hızlı kargoyla satın alınabilir olacak. Satış sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

 

KAYNAK : Donanımhaber, Haber7
YORUMLAR 24 TÜMÜ
  • Milky ✅ 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi ve kaliteli bir ürün kullanmak kötü bir şey değil. Hem Apple ürünlerini çevreye duyarlı bir şekilde tasarladığından dolayı doğaya zararı bile yok. İnsan para harcarsa kendi parasını harcar. Apple ürünlerini alan kişi büyük ihtimalle işlemcisi, işlevi, şıklığı ve öne çıkan özellikleri için alır zaten. Önemli olanda ürünü özelliği ve işlevi için almak. Alan bir kişinin en azından kendine özgü bir tane yararlı sebebi vardır.
    Cevapla
  • Ademmm 3 yıl önce Şikayet Et
    Apple bu tasarımla ün kazandı Ve bu tasarımla çakılacak bunu göreceğiz çünki gereksiz pahalı oldu bu yıl 12 sa tmayacak millet 11 i zorla alırken 7 bin civarı 12 bin veripte sadece işlemci için telefon değişmez bende öyle yaptim
    Cevapla
  • Baran 3 yıl önce Şikayet Et
    Parası olup da bu telefonu Alan kaç kişi hakkıyla kullanabilecek acaba, Bu telefonu alanların %90 Arama whatsapp youtup instagram ve sayısız resim ve video çekme ve % 100 hava atmak olacak. En kötü telefon bile Bu işlemleri yapabiliyor.
    Cevapla
  • Ademmm 3 yıl önce Şikayet Et
    Apple ilk defa çuvalladı samsung bu yıl satış rekoru kırdı sebebi ne uygun fiyat Kalite yükseltti Apple sadece fiyat yükseltiyor
    Cevapla
  • @li 3 yıl önce Şikayet Et
    israf ve haramdir, kul hakkidir bu kadar para vermek
    Cevapla
  • Haramcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar para vermek haramdır sevgili yorumcu fiyatı ile ilgili bir bilgi okumadım ki yukarda
    Cevapla
  • tarkan tuna 3 yıl önce Şikayet Et
    neden haramdır? parası varsa muslümanın iyi ürün kullanması neden haram olsun
    Cevapla
  • @siz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyosun sen birader?
    Cevapla
  • halk 3 yıl önce Şikayet Et
    en iyi cep ucuz olan cok marka daha uygun gecen yil modeli zaten her uc ayda bir model geliyor durmadan model takip edecek degilim sonuc da gecen yil model ile bu yil model de bir fark yok nerde ise kalitesiz pil cam ve iki yil sonra bozulmak icin ayarlanmis tuzak dolu
    Cevapla
  • Yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Okadar olaydan ve boykotlardan sonra bu marka telefonları alan bence kendini sorgulamalı.Zaman kutuplaşma zamanı değil zaman birlik olma Zamanı, vesselam..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR