Samsung 5G indirme hızında rekor kırdı

Samsung, 5G ve 4G LTE baz istasyonlarıyla sektörün en yüksek indirme hızına ulaştığını iddia etti. Laboratuvar ortamında gerçekleştirilen testte 5G ve 4G LTE teknolojileri harmanlanarak Galaxy S20 cihazıyla 4,25 Gb/sn indirme hızına ulaşıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2021 11:33 GÜNCELLEME 04.03.2021 11:33 TEKNOLOJİ
Samsung 5G indirme hızında rekor kırdı
Samsung 5G indirme hızında rekor kırdı

Samsung tarafında elde edilen son başarı, MU-MIMO (çok kullanıcılı çok girişli çoklu çıkış) teknolojisini kullanarak geçen yılki gösteride kaydedilen 4,25 Gb/sn hızlarını geride bırakarak yeni bir rekora sahne oldu.

Samsung dev batarya kapasiteli Galaxy M62'yi tanıttı

Android 12 güncellemesini alacak Samsung modelleri belli oldu

Dünya devi Samsung'dan Türkiye hamlesi! 3 milyon adet üretecek

Güney Koreli teknoloji devi bunun başka bir dönüm noktası olduğunu açıkladı. Şirketin gerçekleştirdiği demoda ayrıca, operatörlerin her iki ağın avantajlarını en üst düzeye çıkarmak, gelişmiş hızlar elde etmek, kapsama alanı ve güvenilirlik sunmak için 4G ve 5G‘yi birleştirmelerine olanak tanıyan EN-DC teknolojisi kullanıldı.

Samsung daha fazla verimlilik elde etmek ve kablosuz bir ağ üzerinden veri hızlarını artırmak için birden çok spektrum kanalını birleştiren taşıyıcı kümelemeden de yararlandı.

SAMSUNG 5G VERİ HIZINDA REKORA İMZA ATMAKTAN GURUR DUYUYOR

Başkan Yardımcısı ve Başkanı Ji-Yun Seol, “Bu gösteri sayesinde Samsung, 5G veri hızlarında yeni bir çığır açan rekora imza atmaktan gurur duyuyor ve şimdi çift 4G / 5G yaklaşımını kullanmanın gücünü doğrudan tek bir kullanıcıya sunuyor” dedi.

Başarılı gösterinin, 5G hizmetine hızlı, istikrarlı ve etkili bir yol sağlamak için bir yol sunduğu düşünülüyor. Samsung, yonga setleri ve radyolar dahil olmak üzere 5G uçtan-uca çözümler sunmadaki varlığını genişletmeye çalışıyor.

KAYNAK : shiftdelete, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR