Samsung yeni Unpacked etkinliği düzenleyecek

Samsung, yeni ürünlerini tanıtacağı Galaxy Awesome Unpacked isimli etkinliğine hazırlanıyor. Teknoloji devinin Galaxy Z Fold 3 isimli katlanabilir cihazını tanıtması bekleniyor. Ayrıca katlanabilir ekranlı bir tabletin de tanıtılması muhtemel.

ABONE OL
GİRİŞ 10.03.2021 11:49 GÜNCELLEME 10.03.2021 11:49 TEKNOLOJİ
Samsung yeni Unpacked etkinliği düzenleyecek
Samsung yeni Unpacked etkinliği düzenleyecek

2021’in ilk Galaxy Unpacked etkinliğinde Samsung Galaxy S21 serisi tanıtılmış ve büyük beğeni toplamıştı. Samsung’un önümüzdeki hafta sürpriz bir etkinliğe daha hazırlandığı ortaya çıktı. Yeni Unpacked etkinliğiyle Samsung’un katlanabilir ekranlı tablet ve akıllı telefonlarını tanıtması bekleniyor.

Samsung 5G indirme hızında rekor kırdı

Samsung dev batarya kapasiteli Galaxy M62'yi tanıttı

Android 12 güncellemesini alacak Samsung modelleri belli oldu

GALAXY Z FOLD3, GALAXY Z FLİP 2 VE GALAXY Z TABLET

Samsung’un bu yıl Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 2 katlanabilir telefon modellerini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor ancak firma harika tanımlaması yaptığı için daha farklı bir ürün karşımıza çıkabilir. Akla gelen ilk ihtimal Z şeklinde katlanan tablet modeli zira daha önce Samsung bu konseptin paylaşımını yapmıştı. Diğer taraftan görsellerde de Z şeklinde katlanabilir bir yapı göze çarpıyor.

Z tablet konseptinde 3 parça ekran mevcut ve son parça katlanarak telefonun ana ekranını oluşturuyor. Açıldığında ise 10 inçlik bir tablete dönüşüyor. Katlanabilir telefon sınıfında lider olan Samsung’un tanıtımı teknoloji dünyasında heyecanla karşılanacaktır.

 

KAYNAK : Donanımhaber, Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR