Instagram’a bir TikTok özelliği daha yolda

Instagram, yeni özelliği Remix’i duyurdu. İki farklı Reels videosunu yan yana getiren özelliğin benzeri daha önce TikTok’ta Duet ismiyle bulunuyordu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2021 10:14 GÜNCELLEME 01.04.2021 10:14 TEKNOLOJİ
Instagram’a bir TikTok özelliği daha yolda
Instagram’a bir TikTok özelliği daha yolda

Instagram diğer sosyal medya platformlarından özellikleri kopyalamaya devam ediyor. Facebook'un sahibi olan Instagram ilk olarak Snapchat'teki özellikleri kopyalıyordu. Son yıllarda ise TikTok'u kendisine rakip olarak belirledi. TikTok tarzı videoları paylaşmaya izin veren Reels özelliği geçtiğimiz aylarda Instagram'a eklenmişti.

Instagram son olarak TikTok'tan yeni bir özellik daha aldı. Instagram Remix olarak adlandırılan özellik iki farklı Reels videosunu birleştirmeye imkan tanıyor.

Zuckerberg çocuklara özel Instagram’ı duyurdu

Instagram'ın yeni özelliği CEO tarafından duyuruldu

İçeriklerden birinin halihazırda uygulamada olması gerekiyor. Sonrasında isteğe bağlı olarak varolanlardan birini seçebilirsiniz ya da kendi videonuzu çekebilirsiniz. Bir videoyu remix yapabilmek için ilk sahibinin buna izin vermesi gerekiyor. 

Remix oluşturmak için Reels'da yer alan üç noktaya tıklayıp çıkan Remix seçeneğini seçmeniz gerekiyor.

Söz konusu yenilik TikTok kullanıcılarının bir süredir kullandığı bir özellik. TikTok da iki farklı videoyu Duet özelliğiyle birleştirmenize izin veriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR