Popüler oyun PUBG Lite kapatılıyor

PUBG’nin ücretsiz ve düşük sistem gereksinimleriyle çalışan versiyonu PUBG Lite’ın yolun sonuna geldiği açıklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.04.2021 13:58 GÜNCELLEME 01.04.2021 13:58 TEKNOLOJİ
Popüler oyun PUBG Lite kapatılıyor
Popüler oyun PUBG Lite kapatılıyor

Oyun dünyasının en popüler oyunları arasında yer alan PUBG’nin ücretsiz ve düşük sistem gereksinimleri isteyen versiyonu PUBG Lite için yapımcı firma kapatma kararı aldı.

Yapılan açıklamaya göre PUBG Lite'ın internete sitesi şu andan itibaren kapanmış durumda ve bu yüzden artık oyunu indiremiyorsunuz. 29 Nisan'da ise hizmet sonlandırılacak, 29 Mayıs'ta da LITE için artık oyuncu desteği sunulmayacak.

293 milyon dolarlık oyun hilesi çetesi çökertildi

Yerli mobil oyunlar dünya genelinden daha yüksek puan alıyor

Açıklamaya göre hizmetler sonlanana kadar oyunu aynı şekilde oynayabilir ve oyun içi paralarınızı harcayabilirsiniz. Yapılan resmi açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

PUBG Lite için yapılan resmi açıklama

"Sevgili Oyuncularımız,

Bizimle birlikte olan müthiş sayıda PUBG LITE severin tutkusu ve desteği için son derece minnettarız. COVID-19 pandemisinin zorlu zamanlarında PUBG LITE’ın taraftarlarımıza güvende kalmanın eğlenceli bir yolunu sunduğunu umuyoruz.

Ne yazık ki uzun uzun düşündükten sonra hizmeti kapatma yönünde zorlu bir karar aldık ve yolcuğumuz için zaman doldu. Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 29 Nisan 2021’de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz.

Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz. PUBG LITE Facebook, oyun hizmeti sonlandırıldıktan sonra dahi bir sonraki bildirime kadar açık olacak. Hizmetin sonlandırılmasıyla ilgili sorularınız için lütfen https://litesupport.pubg.com/ adresi üzerinden oyuncu destek birimimizle temas kurun.

Herkese en derin takdirlerimizi ve en içten özürlerimizi sunmak istiyoruz. Bizimle geçirdiğiniz zamandan keyif almış olduğunuzu umuyoruz, lütfen gelecekteki çabalarımızı takip etmeye devam edin.

PUBG LITE oynadığınız için teşekkürler."

 

KAYNAK : Haber7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR