Honor Watch GS 4 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Teknoloji dünyasının dikkatle beklediği Honor, son ürünlerini tanıttı. Yeni Honor Watch GS 4 tasarımıyla dikkat çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 19.03.2024 15:11 GÜNCELLEME 19.03.2024 15:12 TEKNOLOJİ
Honor Watch GS 4 Fiyatı ve Çıkış Tarihi
Honor Watch GS 4 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

18 Mart tarihinde gerçekleşen etkinlikte, Magic 6 RSR Porsche Design ve Magic 6 Ultimate Edition telefonlarının yanı sıra, akıllı bileklik Honor Band 9 ve akıllı saat Honor Watch GS 4 da görücüye çıktı. Honor Watch GS 4'ün tasarımı, özellikleri ve fiyatıyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Altın kaplama Honor Watch GS 4 akıllı saat

ARAMA ÖZELLİĞİNE SAHİP OLACAK

Honor Watch GS 4, 46 mm kasa boyutuyla kullanıcıların karşısına çıkıyor. Saat, yuvarlak AMOLED ekranıyla 1.43 inç büyüklüğünde ve 466 x 466 piksel çözünürlük sunuyor. Gerçek zamanlı işletim sistemi RTOS üzerinde çalışan bu akıllı saat, Bluetooth 5.0 ile bağlantı kurabiliyor. Ayrıca, yerleşik mikrofon ve hoparlör sayesinde Bluetooth aramaları yapabilir ve müziği kontrol edebilirsiniz.


SAĞLIK VERİLERİ İÇİN HASSAS SENSÖRLER

Honor Watch GS 4, optik kalp atış hızı sensörü, hava basıncı sensörü ve jiroskop gibi çeşitli sensörlere sahiptir. Bu sayede, kalp atış hızınızı, kan oksijen seviyenizi ve uyku döngünüzü takip edebilir. Ayrıca, günlük adımlarınızı, yürüyüş, koşu ve bisiklet gibi çeşitli fiziksel aktivitelerinizi hassas bir şekilde izleyebilir. Dahili GPS sayesinde ise yüzlerce spor modunu destekleyen bu akıllı saat, su geçirmezlik özelliğiyle de yüzme gibi aktiviteler için ideal.

Honor, Watch GS 4'ün tek şarjla iki haftaya kadar pil ömrü sunduğunu ve sadece 60 dakikada tam şarj olduğunu belirtiyor. Ayrıca, WeChat ve Alipay gibi ödeme sistemlerini destekleyen NFC ödeme özelliği de mevcut.

Honor Watch GS 4'ün farklı renk seçenekleriyle viton ve deri kayış seçenekleri bulunmakta. Saat, 18 Mart itibarıyla ön siparişe açılmış olup, 24 Mart'ta resmi olarak satışa sunulacak. Başlangıç fiyatı 138 dolar olarak belirlendi.

 

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR