Elon Musk söz verdi! Uzaylı kanıtlarını yayınlayacak!

Elon Musk askeri UFO gözlemlerinin gerçekte ne olduğunu açıklayacak. Musk, uydularıyla ve çalışmalarıyla tespit etmesi durumunda X'te uzaylıların kanıtlarını paylaşacağı üzerine yemin etti.

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2024 14:57 GÜNCELLEME 09.10.2024 15:20 TEKNOLOJİ
Elon Musk söz verdi! Uzaylı kanıtlarını yayınlayacak!
Elon Musk söz verdi! Uzaylı kanıtlarını yayınlayacak!

Milyarder Elon Musk, UFO'ların ABD hükümetinin devasa kara bütçesi içinde gizlenen 'yeni bir silah programı' olduğu teorisini destekledi.

Teknoloji devi kısa süre önce Tucker Carlson'a, SpaceX'i yönettiği süre boyunca hiç dünya dışı yaşam görmediği için 'uzaylıların biz olduğumuza' inandığını söyledi. Teknoloji devi röportajda 'tanımlanamayan uçan cisimler' bir yana, 'ama her zaman devam eden bir sürü gizli program var: yeni uçaklar, yeni füzeler ve diğer şeyler' dedi.

DÜNYA DIŞI YAŞAMI ORTAYA ÇIKARAN İLK KİŞİ OLMAK İSTİYOR

Musk'ın açıklamaları, 1950'li ve 60'lı yıllarda UFO gözlemlerindeki artışın, gelişmiş ABD casus uçaklarının ve uzay teknolojisinin testlerinden kaynaklandığını bildiren Pentagon'un açıklamalarını yineledi.

Ancak Musk, dünya dışı yaşamı ortaya çıkaran ilk kişi olacağına söz vererek, bulduğu her türlü kanıtı bulduğu anda sosyal medya sitesi X'te yayınlayacağına yemin etti.

X PLATFORMUNDA YAYINLAYACAK!

Musk, sosyal medya sitesi X'te yayınlanan yeni programında Carlson'a "Uzaylılara dair herhangi bir kanıt gördüğüm anda bunu derhal X platformunda yayınlayacağımı garanti ederim" dedi ve ekledi: "Muhtemelen tüm zamanların bir numaralı paylaşımı olacak.Ancak Musk şu anda gökyüzünde görülen UFO'ların gizli askeri araçlar olduğuna inandığını söyledi: 'Uzaylılar nerede?

Birçok insan uzaylıları gördüğümüzü düşünüyor ama ben hiçbir kanıt görmedim." Musk, SpaceX'in yörüngede 6.000'den fazla Starlink uydusu olduğunu ve "bir kez bile yabancı bir uzay aracının etrafında manevra yapmak zorunda kalmadıklarını" açıklamaya devam etti. 

ABD'NİN 1.8 MİLYAR DOLARLIK GİZLİ BİR CASUS UYDU PROJESİ VAR

SpaceX'in ayrıca ABD istihbarat teşkilatı Ulusal Keşif Ofisi ile 1,8 milyar dolarlık gizli bir sözleşme kapsamında yüzlerce casus uydudan oluşan bir ağ inşa ettiği de söyleniyor ki Musk'ın bahsettiği gizli silahlar bunlar olabilir.

Geçtiğimiz yıl UFO ihbarcısı David Grusch ile televizyonda yayınlanan ilk röportajı gerçekleştiren araştırmacı gazeteci Ross Coulthart, Musk'ın hükümetin gizli UFO programları hakkında söylediğinden daha fazlasını bildiğini uzun süredir savunuyor. Coulthart bu Mayıs ayında kablolu kanal NewsNation'ın izleyicilerine "Elon Musk ve SpaceX'in neyin peşinde olduğunun farkında olan insanlar bana onun "Program "ın bazı bölümlerini okuduğunu söyledi" dedi.

"ELON MUSK UZAYLILARI BİLİYOR"

Bir X kullanıcısı, "Yani Elon, USG'nin uzaydan okyanus yüzeyine saniyeler içinde gidebilecek ve aynı zamanda görünür hiçbir itici güç ya da kanat olmadan keskin açılı dönüşler yapabilecek ve pilotların gözleri önünde anında kaybolabilecek bir teknolojiye sahip olduğunu söylüyor" diye paylaştı.

"O zaman neden #SpaceX'e para harcıyor?" Bir UAP araştırmacısı, Musk'ın röportaj sırasında sesinin neredeyse 'Mick West'e benzediğini' söyledi. "Mantıklı geliyor. Hepsi aynı takımda," diyen Robert WR, şöyle devam etti: "Aynı kelimeleri ve aynı yöntemi kullanıyorlar. İkiyüzlüler çünkü ufo komitesini de bununla suçluyorlar.

Kamuoyu Musk'ı yorumları konusunda X'te eleştirirken, yıl boyunca en azından UFO'lar hakkındaki görüşünde tutarlı oldu. Mayıs ayında SpaceX'in kurucusu, aramızda uzaylılar olduğuna inanan insanların NASA'nın aya inişinin sahte olduğuna inanan insanlarla aynı kişiler olduğunu söyledi. 

Mariana Çukuru'ndaki seslerin gizemi çözüldü! Uzaylılardan geldiğini düşündüler...Mariana Çukuru'ndaki seslerin gizemi çözüldü! Uzaylılardan geldiğini düşündüler...

"6 BİN SPACEX UYDUSU HİÇBİR UFO İLE KARŞILAŞMADI"

Musk, 'Uzaylılara dair herhangi bir kanıt görmedim' dedi. 'Ve SpaceX, Starlink takımyıldızı ile yaklaşık 6.000 uyduya sahip ve bir kez bile bir UFO'nun etrafında manevra yapmak zorunda kalmadık. [...] Asla. Yine de Musk'ın Eylül 2024 itibariyle Dünya yörüngesinde bulunan 6.426 Starlink uydusundan oluşan ağı, çarpışmalardan kaçınmak için rutin olarak kaçınma manevraları yapıyor ve uzaydaki diğer nesnelerden kaçınmak için günde 275 kadar kaçınma manevrası gerçekleştiriyor.

TANIMLANAMAYAN NESNELERİ SİLAH PROGRAMI OLAK NİTELENDİRDİ

Musk, varsayımsal bir üst düzey Pentagon yetkilisinin sesinden konuşarak devam etti: "Evet, bu aslında yeni bir silah programıydı ama bunu size söyleyemeyiz." Musk'ın bu hafta duruşunu iki katına çıkarması, 51. Bölge vatandaş gözlemcilerine yönelik FBI baskınlarından 'Musul küresine' kadar UFO haberleriyle kariyer yapan Las Vegas merkezli KLAS-TV'nin yeni muhabiri George Knapp tarafından da benzer şekilde alaycı bir yanıtla karşılandı.

KAYNAK : HABER7
Ekrem Öztürk Haber7.com - Teknoloji Editörü
Haber 7 - Ekrem Öztürk

Editör Hakkında

1995 yılında doğdu, İstanbul'da yaşıyor. Gelişim Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden 2021 yılında mezun oldu. 6 yıldır metin yazarlığı yapmakta ve bu süreçte kendisinin bilim kurgu, kişisel gelişim alanlarında yazdığı üç kitabı bulunmaktadır. Belirli zamanlarda toplumu ilgilendiren güncel konuları özgün bir bakış açısıyla ele aldığı makaleler yazmaktadır. Meslek hayatına ise Haber7.com'da "Teknoloji Editörü" olarak devam etmektedir. Ayrıca günümüz insan ilişkilerinde saygının ve empatinin çok büyük bir güç olduğuna inanmaktadır.
YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Skut 2 saat önce Şikayet Et
    Bunlar uydurma konusunda profesyonel. Dikkatli olmak gerek. Sinsi bir plan olabilir.
    Cevapla
  • Ben 4 saat önce Şikayet Et
    Yeni bir oyun peşindeler..
    Cevapla
  • Müslüman-Türk 4 saat önce Şikayet Et
    Usda yalancılar. Allah sizi bildiği gibi yapsın
    Cevapla
  • varmıbaşka. 4 saat önce Şikayet Et
    bilsede bilmesede en az bende onun kadar bilirım elon musk olduda ne oldu bizde uzaya çıktık ama nasıl çıktık tam 55 milyon dolarla..
    Cevapla
  • Kurban 4 saat önce Şikayet Et
    Uzayda gezegende tabi ki başka varlıklar var.Allah cc nin gösterdikleri onları görüyor, biz de biliyoruz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR