Başakşehir siftahı Trabzon'da yaptı!

Süper Lig'in 5. haftasındaki kritik randevuda Trabzonspor sahasında Medipol Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2020 20:58 GÜNCELLEME 18.10.2020 09:10 Trabzonspor
Başakşehir siftahı Trabzon'da yaptı!
Başakşehir siftahı Trabzon'da yaptı!

Süper Lig'in 5. haftasında geçtiğimiz sezonun şampiyonu Başakşehir, sezonu 2. sırada bitiren Trabzonspor'a konuk oldu. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi Başakşehir 2-0'lık skorla kazandı ve bu sezon ilk galibiyetini aldı.

 

 

Başakşehir'e galibiyeti getiren gol, 32. dakikada İrfan Can Kahveci ve 53. dakikada Edin Visca'dan geldi. Başakşehir'in Fenerbahçe'den yeni transferi Deniz Türüç, çıktığı ilk maçta Edin Visca'nın golünde asisti yapan isim oldu.

Bu sonucun ardından ligdeki ilk galibiyetini alan Başakşehir, geçen haftaki Göztepe beraberliğiyle birlikte puanını 4 yaparken, bu sezon 2. yenilgisini yaşayan Trabzonspor 5 puanda kaldı.

 

 

Süper Lig'in 6. haftasında Başakşehir evinde Antalyaspor ile karşılaşacakken, Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe ile kritik bir mücadeleye çıkacak.

Trabzonspor: 0 - Medipol Başakşehir: 2

Stat: Medical Park

Hakemler: Bahattin Şimşek, Mustafa Sönmez, Osman Gökhan Bilir

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Pereira, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Kamil Ahmet Çörekçi, Safa Kınalı (Dk. 60 Djaniny), Baker, Abdülkadir Ömür (Dk. 84 Ahmet Canbaz), Diabate (Dk. 78 Bilal Başacıkoğlu), Afobe (Dk. 84 Yusuf Sarı)

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Bolingoli, Mehmet Topal, Rafael (Dk. 61 Mahmut Tekdemir), Visca (Dk. 87 Aleksic), İrfan Can Kahveci (Dk. 74 Berkay Özcan), Deniz Türüç (Dk. 86 Gulbrandsen), Demba Ba (Dk. 74 Crivelli)

Goller: Dk. 32 İrfan Can Kahveci, Dk. 54 Visca (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 52 Safa Kınalı (Trabzonspor) Dk. 55 Bolingole (Medipol Başakşehir)

YORUMLAR 77 TÜMÜ
  • müslüm 3 yıl önce Şikayet Et
    inanın bu takımdan hiç bir şey beklemiyorum.ancak düşmemeye oynar.bir an önce abdullah avcı gelmeli.ve sabır lı olunmalı
    Cevapla
  • atilla 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sezon ki TS nerde bu sezon ki nerde yazık çok yazık
    Cevapla
  • Yunus Emre Şahin 3 yıl önce Şikayet Et
    trabzon kümeye
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Trabzonspor taraftarı olrak bu takım şu hali ve hocası ile küme düşmeye en yakın adaylardan birisi. Top oynamasını bilmeyen, sahada uyur gezer bir takım, hoca diye başa getirilen bir top toplayıcısı .
    Cevapla
  • Vatansever 1969 3 yıl önce Şikayet Et
    Newton ile OLMAZZZZZZ yol yakın iken Avcı ile anlaşın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR