2 yıldır çoban kılığında saklanıyorlardı, yakalandılar

Antalya'da ormanlık alanda hayvancılık ile uğraşarak kendilerini kamufle eden ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet şüphelileri M.K. ve A.K. jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.05.2024 12:48 GÜNCELLEME 22.05.2024 12:48 ÜLKE'DE BUGÜN
2 yıldır çoban kılığında saklanıyorlardı, yakalandılar
2 yıldır çoban kılığında saklanıyorlardı, yakalandılar

Antalya il Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT timleri ile Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Antalya’da 2022 yılında Kepez ilçesinde meydana gelen cinayet olayının şüphelileri M.K. ve A.K. isimli şahısların yakalanması için Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda çalışma başlattı. JASAT timleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda haklarında ayrı ayrı kesinleşmiş 10 yıl 6 ay hapis cezası bulunan M.K. ve A.K.’nin Döşemealtı ilçesinde ormanlık alanda hayvancılık işi uğraşarak kendilerini kamufle ettiklerini belirledi. Firari şahıslar M.K ve A.K., Döşemealtı ilçesi Karataş bölgesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR