Sağlık Ocağı sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Türkiye'de 70 milyondan fazla kişinin kaydının bulunduğu Sağlık Ocaklarının hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulan sağlık ocakları sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, sağlık ocaklarının çalışma günleri, açılış ve kapanış saatleri!

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2018 15:46 GÜNCELLEME 28.05.2018 16:39 YAŞAM
Sağlık Ocağı sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
Sağlık Ocağı sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Yaşadığımız sağlık sorunlarının çözümü hususunda gerekli muayeneyi olabilmek, okul, iş ya da diğer kurumlara rapor sunabilmek, eczaneden ilaç temin edebilmek üzere reçete yazdırabilmek, bitmiş ilaçları yeniden eczaneden temin edebilmek adına sağlık ocaklarından yararlanılır. Ülkemizin yer noktasında yer alan vatandaşlara hizmet vermek için kişiye özel açılmış kayıtların ve atanan aile hekimlerinin bulunduğu Sağlık Ocakları sayesinde konum itibariyle bulunduğunuz yere en yakın sağlık ocaklarında muayene olabilme imkanı elde edebilirsiniz. Peki, ağırlıklı bir şekilde mahalle ve köy gibi yerleşim yerleri olmak üzere Türkiye'de 70 milyondan fazla vatandaşa hizmet sağlayan sağlık ocakları sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte; hastane ve tıp fakülteleri gibi kurumlara destek olmak açısından hizmet yürüten kamu kuruluşu niteliğindeki sağlık ocaklarının çalışma günleri, açılış ve kapanış saatleri!

SAĞLIK OCAKLARI ÇALIŞMA / MESAİ SAATLERİ NELERDİR? SAĞLIK OCAKLARI SABAH SAAT KAÇTA AÇILIYOR AKŞAM SAAT KAÇTA KAPANIYOR...

 

Sağlık ocaklarının hafta içi çalışma / mesai saatlerini incelendiğinde; Hafta içi her gün sabah saat 8:30 saatlerinde açılmaktadır ve akşam 17:30 saatlerinde kapanmaktadır. Bununla birlikte eczanelerin 12:30 ve 13:30 saatleri arasında öğle arası bulunmamaktadır. Ayrıca sağlık ocaklarında sıra alma işlemleri de genel olarak 13:00 ve 13:30 saatleri arasında başlamaktadır.

Sağlık ocaklarının hafta sonu çalışma / mesai saatlerini incelendiğinde; Cumartesi günleri vatandaşlara hizmet sağlayan sağlık ocakları pazar günleri kapalı olduğu için hizmet verememektedir.

sağlık ocağı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR