MNG kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Ülkemizin her noktasında Kara Yolu Taşımacılığı ve Hava Yolu Kargo hizmetlerini icra eden MNG kargonun hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Taşımacılık ve lojistik şirketi MNG Kargo sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor? MNG Kargo çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2018 16:54 GÜNCELLEME 07.06.2018 16:55 YAŞAM
MNG kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
MNG kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

2003 tarihinde MNG Holding tarafından kurulan MNG Kargo, taşımacılık ve lojistik gibi alanlarda ülkemizin dört bir tarafına hizmet sağlayan bir kuruluştur. Müşteri memnuniyetini sağlayabilmek ve en iyi şekilde hizmet verebilmek adına Türkiye'de çok geniş bir dağıtım ağına ve personele sahip MNG Kargo'nun hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, çok kısa bir zaman içerisinde büyüyerek ülkemizle birlikte 220 farklı ülkeye daha kargo hizmeti veren önde gelen kuruluşlardan MNG Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?  İşte, birbirinden uzman ekip tarafından yüz binlerce müşterisine hızlı, güvenli ve kesintisiz bir şekilde teslimatı ulaştırarak Türkiye'nin kendi sektöründe ilk beşte yer alan MNG Kargo çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

MNG KARGO ÇALIŞMA / MESAİ SAATLERİ NELERDİR?

 

MNG Kargo'nun hafta içi çalışma/mesai saatleri incelendiğinde; sabah saat 8:30 saatlerinde açılmaktadır ve akşam ise 18:00 saatlerinde kapanmaktadır. MNG Kargo'nun hafta sonu çalışma/mesai saatleri de; cumartesi günleri sabah saat 8:30'da açılış yapmaktadır, öğle saat 14:00'da kapanış yapmaktadır. Öte yandan MNG Kargo, yalnızca pazar günlerinde müşterilerine hizmet verememektedir.

mng

MNG KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

MNG Kargo merkez binası, Maslak Mah. Sümer Sok. No:3 Ayazağa Ticaret Merkezi Kat:5-6 Sarıyer / İstanbul adresinde yer almaktadır.

MNG Kargo merkez şubesine 0212 366 55 55 numaralı telefon üzerinden ya da 0212 366 55 60 faks numarası aracılığıyla erişebilirsiniz.

mng

MNG KARGO HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER...

Kendi sektöründe ilk ve tek Teknolojik Aktarma Merkezlerine sahip kuruluş olan MNG Kargo, 2003 tarihinde MNG Holding'in iştiraki ile kurulmuştur. Filosunda kendine ait uçakların bulunduğu tek kargo şirketi olan MNG Kargo, taşımacılık ve lojistik alanında hizmet sağlamaktadır. Hem Türkiye’nin dört bir yanına hizmet sağlayan hem de ülkemiz haricinde 220 farklı ülkeye daha kargo hizmeti veren MNG Kargo, kara yolu taşımacılığı ile birlikte hava yolu taşımacılığı görevini de yürütmektedir. Çok geniş bir dağıtım ağına ve personele sahip MNG Kargo; 15 bölge müdürlüğü, 8000’i aşkın çalışanı, 800’den fazla şubesi, 2200 den fazla kara taşıma aracı ve 6 uçağı, 7 tanesi Teknolojik Aktarma Merkezi olmak üzere toplam 25 aktarma merkeziyle müşterilerine hızlı, kesintisiz ve güvenli hizmet anlayışıyla çalışmaktadır. Kaliteli, yenilikçi ve dünya standartlarında hizmeti kendisine ilke edinen MNG Kargo, tamamen müşteri memnuniyeti esasıyla faaliyetlerini oluşturmaktadır. Ülkemizin tüm şehir merkezlerine 24 saatte teslim garantisi veren MNG Kargo, günde 700 bin adrese hizmet veren lider kargo şirketi olma özelliği göstermektedir.

mng

YORUMLAR 1
  • İsimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Birde çalan telefona baksalar....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR