Naim Süleymanoğlu'nu canlandıran Hayat Van Eck kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Olimpiyat şampiyonu Milli Halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatı film oldu. 22 Kasım'da vizyona giren Naim: Cep Herkülü filmi, vizyonda olduğu 5 günlük süre içerisinde 292 bin kişi tarafından izlenerek rekora imza attı. Film, konusu ve oyuncu kadrosuyla da büyük merak uyandırdı. Naim Süleymanoğlu'nu canlandıran isim, Onur Saylak'ın Daha filmiyle tanınan Hayat Van Eck oldu. Peki Hayat Van Eck kimdir? Naim: Cep Herkülü filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? İşte Naim: Cep Herkülü filmiyle tüm merak edilenler!

ABONE OL
GİRİŞ 02.12.2019 07:45 GÜNCELLEME 02.12.2019 08:15 Yaşam
Naim Süleymanoğlu'nu canlandıran Hayat Van Eck kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Naim Süleymanoğlu'nu canlandıran Hayat Van Eck kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Ayla, Müslüm, Çiçero ve Türk İşi Dondurma filmlerinin yapımcısı olarak dikkat çeken Mustafa Uslu, Olimpiyat şampiyonu Milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun hayatını film yaptı. Yapım, 22 Kasım'dan bu yana vizyonda kaldığı süre içerisinde 292 binlik seyirci sayısına ulaştı. Naim, konusuyla beraber müziğiyle de beğeni topladı. Sound-track müziğine, ünlü T-Rapçi Eypio imzası atıldı. 'Naim' adını taşıyan şarkı, bir günde trendler arasına yerleşti. Filmde Naim Süleymanoğlu'nu, oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın son filmi Daha'da rol alan Hayat Van Eck canlandırdı. Hayat hikayesiyle merak uyandıran Eck, en çok aratılanlar arasına girmeyi başardı. Peki Hayat Van Eck kimdir? İşte Naim Süleymanoğlu'nu canlandıran Hayat Van Eck'in biyografisi!

HAYAT VAN ECK KİMDİR?

hayat van eck naim

Hollanda'nın Amsterdam kentinde dünyaya gelen Eck, 6 yaşına kadar Hollanda'da yaşadı. 6 yaşından sonra ailesiyle birlikte İzmir’e yerleşti ve burada hayatını sürdürdü. Babası Hollandalı olan Eck'in annesi bir Türk'tür.

hayat van eck kimdir

2017 yılında oyuncu ve yönetmen Onur Saylak’ın Daha isimli sinema filminde rol alan Eck, filmde canlandırdığı Gaza rolüyle 24. Adana Altın Koza Film Festivali’nde Umut Veren Genç Oyuncu ödülünü kazandı.

FİLMİN SOUND-TRACK ŞARKISI;

NAİM: CEP HERKÜLÜ FİLMİNİN KONUSU

22 Kasım'da seyircisine merhaba diyen Naim: Cep Herkülü, Bulgaristan göçmeni Milli sporcu Naim Süleymanoğlu'nun hayatını derinlemesine ele alıyor. Filmde; Naim Süleymanoğlu'nun Bulgaristan'da geçen çocukluğu, Türk vatandaşlara uygulanan zulüm, Naim'in haltere başlaması ve Turgut Özal'ın emriyle Türkiye'ye getiriliş süreci, aşama aşama konu ediliyor.

naim süleymanoğlu filmi

NAİM: CEP HERKÜLÜ OYUNCU KADROSU

Hollandalı oyuncu Hayat Van Eck'in Naim Süleymanoğlu'nu canlandırdığı filmde; Naim'in hocası Enver Türkileri'ni Gürkan Uygun, babası Süleyman Süleymanoğlu'nu Yetkin Dikinciler, annesi Hatice Süleymanoğlu'nu Selen Öztürk ve Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı Barış Kıralioğlu canlandırıyor.

İŞTE FİLMİN TÜM OYUNCU KADROSU;

naim filmi oyuncu kadrosu

EREN BÜLBÜL SÜRPRİZİ

Filmin en dikkat çeken yanlarından biriyse, Trabzon'da şehit düşen Eren Bülbül'e yer verilmesi oldu. Naim'in Türkiye'ye getirildiği uçağın kaptan pilotu, Yarbay Eren Bülbül adını taşıyor. Karakter, yayınlanan teaser'de Naim Süleymanoğlu'nu, "Ben Yarbay Eren Bülbül, vatanınıza hoşgeldiniz." sözleriyle selamlıyor.

eren bülbül naim

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR