Rüyada ölmüş babayı görmek nasıl yorumlanır? İyiye mi kötüye mi işaret?

Rüyada ölmüş babayı görmek kişinin babasından aldığı ve kendisine ayrı bir değer katan davranışlara ve özelliklere çok iyi bir şekilde sahip çıktığına işaret eder. Bir diğer yoruma göre rüyada ölmüş babayı görmek yakın zamanda adına sadaka verilmesine delalet eder.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2019 11:19 GÜNCELLEME 20.02.2021 17:25 YAŞAM
Rüyada ölmüş babayı görmek nasıl yorumlanır? İyiye mi kötüye mi işaret?
Rüyada ölmüş babayı görmek nasıl yorumlanır? İyiye mi kötüye mi işaret?

Rüyada ölmüş babayı görmek çok farklı durumlara göre yorumlanır. Genel anlamda hayra ve iyiye yorumlanmaktadır. "Rüyada ölmüş babamı gülerken gördüm" Aile hayatında ters giden durumların tamamen düzeltileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların son bulacağına, sıkıntılı geçen bir eğitim döneminin geçeceğine ve her şeyin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir. Rüyada ölmüş babayı görmek kişinin babasından aldığı ve kendisine ayrı bir değer katan davranışlara ve özelliklere çok iyi bir şekilde sahip çıktığı anlamına gelir.

ÖLMÜŞ BABANIN ELİNİ ÖPMEK

Rüyada ölmüş birini öpen kişinin artık mutluluğu hakettiğine işaret eder. Kendine fazlasıyla sorumluluk yüklemesi, üstünde çok fazla yük olması durumundan bir an önce kurtulması gerektiğine işaret etmektedir.

ÖLMÜŞ BABAYI GÖRMEK VE KONUŞMAK DİNİ YORUMU NEDİR?

İslami rüya tabirlerine göre, rüya sahibinin babasına özlem duyması ve onu özlemle anması, hayır duası okutması ve babası adına bir hayır işlemesine yorumlanır. Babanıza şu günlerde daha çok ihtiyaç duyabilir ve keşke yanınızda olsun diye hayaller kurabilirsiniz. 

ÖLMÜŞ BABAYI GÖRMEK VE SARILMAK

Rüyada ölmüş babayı görmek ve ona sarılmak, güzel bir mesaj içeren rüyadır. Rüyayı gören kişinin hayatına, çok güvenebileceği, ona yardım ve destek olacak biri girecektir. Hayatına girecek olan bu kişi ile hayatında büyük ölçüde olumlu değişimler olacaktır. Kişinin huzura ve mutluluğa kavuşması yakındır. 

ÖLMÜŞ BABAYI HASTA GÖRMEK

Duyulacak bir haber ya da karşılaşılacak kötü bir olayın zaten gündemde olan tatsız duruma tuz biber ekeceğine ve bu nedenle de durumun daha da ağırlaşacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalet eder. 

ÖLMÜŞ BABADAN PARA ALMAK

Rüyada ölmüş babadan kağıt para almak, aile içerisinde paylaştırılacak bir mal ya da kazanç olacağı anlamına gelir. Kişi, bu konunun adil olmasından yani herkesin eş oranda nasiplenmesinden yana demektir. 

ÖLMÜŞ BABAYI AĞLARKEN GÖRMEK

Rüyada babasının ağladığını gören kişi sevinçli ve mutlu bir hayata yelken açacak. Rüyada babası ağlamadığı halde gözlerinden yaş aktığını görmek ise çok müjdeli bir haberin yaklaştığını haber verir.

YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • Ceyda 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim babam öleli 7 sene oldu ama hep rüyamda görüyorum ben babamın tek aşkıydım beni çok severdi ve hep ben görüyorum rüyamda kardeşlerim çok görmüyor buda beni çok mutlu ediyor sanki hep yanında canım babam Allah rahmet eylesin mekanın CENNET olsun seni çok seviyorum canım BABAMMM
    Cevapla
  • Misafir teyze 2 ay önce Şikayet Et
    Siz babanızın kapanmayan amel defteri siniz. Bol ibadet yapın, insanlara iyilik yapıp dua alin,babanız adına bol sadaka verin, ki babanıza yaptığıniz ibadet ve salih amellerin sevabından bol bol gitsin, o da öte dünyada rahat etsin. Rabbim babalarimiza rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Necati 1 yıl önce Şikayet Et
    ben de ben de
    Cevapla
  • pınar 2 yıl önce Şikayet Et
    biliyomusun bende aynı şekilde babam vefat edeli 9 yıl oldu. hep görürürm varlığını hissederim abim kardeşim annem görmez hep ben görürürm. sanki hep var yanımda gibi.
    Cevapla
  • Nilüfer 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki beni anlattınız
    Cevapla
  • Bahar 4 yıl önce Şikayet Et
    Royada olen babamın kafasını toprak icinde gordum ne anlamına geliyor
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    ben babamı kaybedeli 11 yıl oldu şimdi 13 yaşındayım onu rüyamda bana bakarken gördüm bana gülüyordu ve çok büyümüşsün diyordu
    Cevapla
  • Çalışkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Benimde babam 11 yıl oldu öleli ben 13 yaşındaydım 3kardeşim var aynı kaderi paylaşıyoruz
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    babam öleli 1 yıla yakın oldu son gördüğümde rüyada uzay gibi bir karanlığın içinde çırpınıyordu allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Misafir teyze 2 ay önce Şikayet Et
    Babanız sizin yardımınızı bekliyor olabilir. Onun adına sadaka verin bol ibadet edin Kur'an okuyun ve sevabından babanıza da gitsin. Çünkü siz onun kapanmayan amel defterisiniz
    Cevapla
  • hulya 4 yıl önce Şikayet Et
    Babam oldu 5 ay önce mezarlığında topraklardan disri çıkmıştı ayakları ve ellerini baglamislardi urgan iple cirpiniyodu kurdarin dedim toprakla kapatilar çok acı hisetim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR