İftar yapılabilecek en güzel sosyal tesisler ve fiyatları

Ramazan ayının en güzel yanı kalabalık dostlarla yapılan iftarlardır. İftar için hem uygun fiyatlı hem de lezzetli yemeklerin adresleri de genellikle sosyal tesisler oluyor. Peki en güzel iftar yapabileceğiniz sosyal tesisler hangileri? Sosyal tesislerde menülerin fiyatları nasıl? Sosyal tesislere dair tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 14.05.2019 08:19 GÜNCELLEME 14.05.2019 08:21 Yaşam
İftar yapılabilecek en güzel sosyal tesisler ve fiyatları
İftar yapılabilecek en güzel sosyal tesisler ve fiyatları

11 ayın sultanı ramazan ayını kucaklamak için, aileniz, iş arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile birlikte hoş saatler geçirebileceğiniz aynı zamanda uygun fiyatlı olan sosyal tesisleri tercih edebilirsiniz. Belediyelere bağlı olan çalışan sosyal tesisler hem manzaraları hem de sınırsız hizmetleriyle her yıl Ramazan ayında milyonlarca kişiye ev sahipliği yapıyor. İster deniz manzarası, ister tarihi dokularıyla muhteşem bir akşam geçirmenize yardımcı olacak. Peki 2019 yılında hangi sosyal tesiste fiyat ne kadar? İftar yapılabilecek en güzel sosyal tesisler hangisi? 

İBB FLORYA SOSYAL TESİSLERİ

İBB FLORYA SOSYAL TESİSLERİ

Sahilin en güzel köşesinde açılan İBB Florya Sosyal Tesisleri manzaralı iftar yapmak isteyenlerin mutlaka gitmesi gereken bir yer. Manzara eşliğinde hem iftar hem de sahur yapabileceğiniz bu yerde iftardan sonra da sahil boyu yürüyüş yapmak mümkün. Florya Sosyal Tesisleri; modern mimarisiyle göz kamaştıran restaurant bölümü, hemen karşı tarafta deniz manzarası eşliğinde çay ve kahvenizi yudumlayarak gezintiyi taçlandırabileceğiniz “Şahin Tepesi”, her türlü düğün ve davet gibi organizasyonların yapılabildiği kapalı ve açık salonları, geniş gezi parkurları, deniz kıyısı boyunca yer alan yaya yolları, yürüyüş ve spor alanları ile sınırsız hizmet sunuyor.

FİYATI: 40 TL

Adres: Şenlikköy Mah.İtfaiye Cad.No :1 Yeşilköy Halk Pazarı Yanı İtfaiye Arkası Florya Sahil Parkı  Bakırköy İstanbul

BAYRAMPAŞA İBB SOSYAL TESİSLERİ

BAYRAMPAŞA İBB SOSYAL TESİSLERİ

Ramazan ayı boyunca iftardan sahura kadar açık olacak olan Bayrampaşa Sosyal Tesisleri, uygun fiyatlı ve muhteşem hizmetiyle oruç açanları bekliyor. Avrupa Yakasında oturanlar için kolayca ulaşım sağlayabilecekleri bu yerde tüm İBB tesislerine olduğu gibi bir gün et kavurma bir gün ise kebap şeklinde alternatifleri bulabilirsiniz. Sıcak ve soğuk içeceklerin İBB sosyal tesislerine mutlaka uğramalısınız.

Adres: Orta Mah. Çevreyolu Cad. No:12 Fatih Parkı İçi Bayrampaşa / İstanbul
Tel: 0(212) 674 16 00

CANKURTARAN İBB SOSYAL TESİSLERİ- FATİH

cankurtaran ibb

İstanbul deyince ilk akla gelen, İstanbul’u İstanbul yapan Tarihi Yarımada Fatih'in en güzel köşelerinden birinde, tarih ve doğayla iç içe Fatih Belediyesi Cankurtaran Sosyal Tesisleri. Tarihi mimarisi, ücretsiz otoparkı, çay bahçesi ve çocuk parkıyla çay keyfinize ayrı bir tat katmaktadır. Deniz manzaralı kışlık 180, yazlık 120 kişilik iki alakart salonu olan bu tesiste ailecek muhteşem bir iftar yapabilirsiniz.

FİYATI: 60 TL 

Adres: Ahırkapı İskele sokak No: 1 Cankurtaran, Fatih, İstanbul

KASIMPAŞA SOSYAL TESİSLERİ

kasımpaşa

Zarif mimari yapısı ile Haliç’in güzelliğine güzellik katan Kasımpaşa Sosyal Tesisleri Beyoğlu Cezayirli Hasan Paşa Parkı içerisinde bulunuyor. Konumu itibari ile parkın iç kısımlarında kaldığı için ve dışarıdan bakınca çok şatafatlı bir mekân olduğundan pek çok kişi iftar için ideal mekanlarından biri. 

Adres: Bedrettin Mahallesi, Evliya Çelebi Cd. No:4, 34440 Kasımpaşa/Beyoğlu/Beyoğlu/İstanbul

SAFA TEPESİ SOSYAL TESİSLERİ

Safa Tepesi ibb tesisler

2015 yılında hizmete açılan tesis 380 metrekarelik restoran Ramazan ayı için muhteşem bir mekan. Tertemiz havası ve etrafını çevreleyen donatılarıyla İstanbulluların sosyal hayatına değer katan Safa Tepesi Sosyal Tesisinde ailecek unutulmaz bir akşam geçirebilirsiniz.

Adres: Yunus Emre Mahallesi, Mevlana Cd. No:69, 34791 Sancaktepe/İstanbul

NURTEPE SOSYAL TESİSLERİ

NURTEPE SOSYAL TESİSLERİ

Kağıthane Belediyesi sosyal tesisleri arasında bulunan bu tesis ziyaretçilerin en güzel şekilde ağırlanabileceği şekilde dizayn edilmiş bir mekandır. Güzel bir manzaraya sahip olan Nurtepe Sosyal Tesisler, ulaşım açısından kolay olan bir iftar rotası olabilir. 

Adres: Nurtepe, Sınır Sk. 28/1, 34406 Kağıthane/İstanbul

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR