Ramazan ayına özel resimli cuma mesajları! 2019 en anlamlı cuma sözleri

Resimli cuma mesajları günün en çok arananları listesine girdi. Biz de 2019 resimli cuma mesajları sizler için derledik. Sevdiklerinize rahatlıkla gönderebileceğiniz resimli cuma mesajları haber7.com'da. Ramazan ayına özel hazırladığımız en güncel SMS cep telefonu cuma mesajlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2019 10:04 GÜNCELLEME 10.05.2019 10:27 YAŞAM
Ramazan ayına özel resimli cuma mesajları! 2019 en anlamlı cuma sözleri
Ramazan ayına özel resimli cuma mesajları! 2019 en anlamlı cuma sözleri

Maneviyatın yoğun bir şekilde hissedilerek gönüllerin en güzel duygularla kaplandığı on bir ayın sultanı Ramazan ayına eriştik. Bugün rahmet, bereket ve mağfiret yüklü Ramazan ayının birinci Cuma günü... On bir aydan daha hayırlı olan Ramazan ayı, faziletlerle dolu mübarek Cuma günüyle birleşince apayrı bir kıymete sahip oluyor. Biz de Cuma mesajları için değerlendirebileceğiniz en güzel seçenekleri hazırladık. İşte, 2019 Ramazan ayına özel cuma mesajları!

 

 

Cuma Mesajlarına dair yararlanabileceğiniz birbirinden çeşitli alternatifler bulunmaktadır. Hem sosyal medya aracılığıyla hem de WhatsApp, Sms gibi iletişim platformları üzerinden paylaşabileceğiniz Cuma Mesajları sayesinde eş, dost, akraba yahut tüm sevdiklerinize ne kadar değerli olduklarını gösterip, Ramazan ayı ve Cuma gününe ulaşmanın mutluluğuna ortak olabilirsiniz. İşte, en yeni resimli Cuma mesajları...

KISA ANLAMLI CUMA MESAJLARI

 

 

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne. “Cumanız mübarek olsun”

Gülün güzeli baharın başında çiçek verendir. Dostun güzeli, vefası uzun sürendir. İnsanın özeli, umulmadık anda selam gönderendir. ” Allah’ın Selamı ve Rahmeti, Bereketi üzerinize olsun ”. “Hayırlı Nurlu Cumalar.”

ALLAH’ım! Varsın, bütün kainat varlığının aynası. Birsin, bütün mevcudat birliğinin şahidi. Hayırlı Cumalar

 Allah'ım dualarımın kabul olmasını engelleyen tüm günahlarımı affet. Amin! Hayırlı Nurlu Cumalar.

Resimli Cuma Mesajları

Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur-an’a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. “Hayırlı Cumalar”

Ey Rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaşmasını diliyorum. “Cumanız mübarek olsun”

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. “Hayırlı nurlu cumalar”

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (SAV) şefaatı üzerinize olsun. “Hayırlı Cumalar”

Ey Benim Güzel Mevlam, Benim Senden istediklerimi  Değil; Senin Bende  Görmek İstediklerini Yaşat Bana. Amin! Hayırlı Cumalar.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne. “Hayırlı cumalar”

Cuma Mesajları

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle. “Nurlu Cumalar”

Kalbimiz imana, gönlümüz İslama, dilimiz Kur-an’a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Amin. “Hayırlı Cumalar”

Ey Rabbim! İstemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. “Cumanız mübarek olsun”

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. “Hayırlı nurlu cumalar”

Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (SAV) şefaatı üzerinize olsun. “Hayırlı Cumalar”

2019 Cuma Mesajları

HOŞ GELDİN RAMAZAN AYI MESAJLARI

- Ramazan ayı ülkeme ve tüm inananlara güzellikler ve bolca huzur getirsin. Hayırlı Ramazanlar…

- İslam ülkelerinde yanan ateşin tez zamanda sönmesi dileğimle hayırlı Ramazanlar dilerim.

Ramazan demek bereket ve kurtuluş demektir. Sofranız bereketli sağlığınız sıhhatli olsun. İyi Ramazanlar…

- Ramazan ayının bereketi hanenize hoşgörüsü gönüllerinize sabrı ruhunuza dolsun, Hoşgeldin On Bir Ayın Sultanı Ya Şehr-İ Ramazan.

Seni kavuşturana kurban olayım bir kere daha kavuşmak nasip oldu şükürler olsun yüceler yücesine. Tüm İslam Âleminin Ramazan ayını kutlarım…

Ramazan ayı girdiği zaman cennetin kapıları açılır, cehennemin kapıları kapanır ve şeytanlar da zincire vurulur. Hoş geldin 11 ayın sultanı.

Ramazan ayında ailenizin nafakasını geniş tutunuz! Bu ayda yapılan harcama, Allah yolunda yapılan harcama gibi sevaptır. Hayırlı Ramazanlar

Bütün müminler bu ayda şükür etsinler dua etsinler 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında iman tesinler istesinler. Hoşgeldin Ey Şehri Ramazan.

-Gün batar usul usul…Kararır Gece… Yeniden dogar hersey….Her sey bitti dedigin bir anda Mübarek Ramazan ayının Gönlünde Huzur kokulu bir Gül kök salmasına vesile olması temennilerimle….

-Şu mübarek şehr-i Ramazan leyle-i kadri ihate ettiği için kendisi de ömür içinde bir leyle-i kadirdir ki muvaffak olanın ömrüne bin ömür katar. Hoşgeldin on bir ayın sultanı.

-Ellerin semaya, dillerin duaya gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu mübarek Ramazan Ayı'nın hayırlara vesile olmasını dilerim. 'Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan

-Mübarek Ramazan Ayı ; sana Vücudunun sıhhat ve selameti olan “az yemege”…. Ruhunun sıhhat ve selameti olan “günahsız olmaya”….. dininin sıhhat ve selameti olan “Peygamber Efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya” vesile olsun… ''Hoşgeldin ayların en birincisi ey şehr-i Ramazan''

-Ramazan ayı girdiği zaman cennetin kapıları açılır, cehennemin kapıları kapanır ve şeytanlar da zincire vurulur. Hoşgeldin 11 ayın sultanı.

-Kim Allah Teala yolunda bir gün oruç tutsa, Allah onunla ateş arasına, genişliği sema ile arz arasını tutan bir hendek kılar. ''Hayırlı Ramazanlar''

-Ramazan ayında ailenizin nafakasını geniş tutunuz! Bu ayda yapılan harcama, Allah yolunda yapılan harcama gibi sevaptır. 'Hayırlı Ramazanlar

-Baslangiclar sonuclarin tecelli yeridir… Rahmet ile baslayan Ramazan ayinin Kurtulus ile Tecelli bulması temennilerimle… Hoşgeldin on bir ayın sultanı

-Mübarek Ramazan Ayı Kalbine önce bulut olsun yagmak icin… Sonra yagmur olsun ilahi sevgiyi yesertmek icin… 'Hayırlı Ramazanlar

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR