Kuğulu Milli Parkı nerede? Konya'da nereler gezilir? Konaklama yerleri

Konya şehirler arasında maneviyatının yüksek olmasıyla bilinir. Mevlana şehri olarak bilinen ve kutsal sayılan Konya'ya gönül rahatlığı ile ailenizle gidebilir ve muhteşem bir konaklama gerçekleştirebilirsiniz. Peki, Kuğulu Milli Parkı nerededir? Kuğulu Milli Parkı'nın özellikleri nelerdir? Konya'da nerede konaklama yapılır? Konya'nın meşhur yemekleri nelerdir? İşte, tüm gerçekliği ile Konya...

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2020 08:19 GÜNCELLEME 08.01.2020 08:28 Yaşam
Kuğulu Milli Parkı nerede? Konya'da nereler gezilir? Konaklama yerleri
Kuğulu Milli Parkı nerede? Konya'da nereler gezilir? Konaklama yerleri

Her köşesi ayrı güzel olan Konya, Mevla Hazretlerinin türbesinin bulunduğu güzelliklerin bir arada olduğu nadide bir yerdir. Etli yemekleriyle meşhur olan Konya'ya ailelerinizle birlikte özel günlerde ve bayramlarda gidebilir huzurlu ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Muhafazakar ailelerin tercihleri arasındaki ilk sırada Konya şehri bulunmaktadır. Konya'da gezeceğiniz yer seçenekleri için haberimize göz atınız. Peki, Kuğulu Milli Parkı nerededir? Kuğulu Milli Parkı'nın özellikleri nelerdir? Konya'da ailenizle birlikte yemek yiyeceğiniz alkolsüz mekanlar nerelerdir? Konya'da rahat ve huzurlu hissedebileceğiniz konaklama yerleri hangileridir? İşte, kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz Konya konaklama mekanları ve alkolsüz restoranları...

Konya Kuğulu Park

KUĞULU MİLLİ PARKI NEREDEDİR? KUĞULU MİLLİ PARKI HAKKINDA AYRINTILAR;

Kuğulu Milli Parkı

Kuğulu Milli Parkı, Konya'nın Seydişehir ilçesinde Küpe Dağı eteklerinde uzanmaktadır. Sonbaharın tonlarıyla boyanmış dağ eteği, izlemeye doyulmayan bir görüntü ile ziyaretçilerini bekliyor.

Konya Kuğulu Milli Parkı

Yerli yabancı gezginlerin beğenisi kazanan bu park, dağların yamaçlarından, düdenlerden, su kanallarından akıp gelen berrak, coşkulu suların toplandığı havuzunda kuğu, kaz ve ördekleri ile ünlü.

KONYA'DA NERELERDE KONAKLANIR?

Bayır Diamond Hotel & Convention Center

Alkolsüz olan Bayır Diamond Hotel, muhafazakar ailelerin rahatı için tasarlanmış ortama sahip olan ve havuzları, fitness salonları, toplantı salonları ve geniş-konforlu odaları ile birçok özelliğiyle her türlü beklentiyi karşılamaktadır.

Bera Konya Otel

Bera Otel, fiyatı ve kalitesi açısından müşterilerinden olumlu tepkiler almasıyla beraberinde daimi müşterilerinin olduğu konaklama mekanlarından biridir. Bu otel aynı zamanda toplantı, atölye gibi platformları bünyesinde barındırıyor.

ALKOLSÜZ RESTORANLAR HANGİLERİDİR?

Akkonak Restaurant & Cafe

Konya’nın meşhur etli ekmeğinin en lezzetli yemeklerine tatmak için, Akkonak Restaurant'ta lezzetli çorba, sulu yemeklerle ve tatlı çeşitlerini seçebilirsiniz.

Dar-ı Lezzet Etli Ekmek Sarayı

Farklı çeşit ve farklı damak tatlarına yer veren Dar-ı Lezzet Etli Ekmek Sarayı, farklı çeşitten hazırlanmış etli ekmekleri ve dürümleriyle değişik karışımları bir araya getirerek kendine has bir tat oluşturur.

Somatçı Fihi Ma Fih Restaurant

Dünyada ilk ve tek Selçuklu ve Mevlevi mutfağına rastlayabileceğiniz bir yer olan Somatçı Fihi Ma Fih, lezzetli yemek menüsü bir yana nostaljik ve rustik karma iç dizaynı ile müşteriler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Kandil Etli Ekmek Evi

Konya'nın yöresel yemeklerini taşıyan Kandil Etli Ekmek Evi, bamya çorbası, fırın kebabı, peynirli pide gibi yemekler ile katmer ve künefe gibi tatlılara menüsünde yer veriyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR