Bayram çikolatası ve şekeri nereden alınır?

Dini bayramlarda aile ziyaretlerine ve misafirperverliğe önem verilmelidir. Kurban bayramını İstanbul'da geçirmek isteyenler veya ailesini İstanbul'a ziyarete gelenler için, bayram şekeri ve çikolatası alacağınız yerler nereler olabilir? İşte, İstanbul'da şeker ve çikolata alacağınız o yerler...

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2019 07:44 GÜNCELLEME 01.08.2019 08:04 Yaşam
Bayram çikolatası ve şekeri nereden alınır?
Bayram çikolatası ve şekeri nereden alınır?

Kurban bayramında en fazla tüketilen kavurma ve et yemeklerinden sonra sindirim açısından yenen yiyecek şüphesiz tatlıdır. Kalorisi düşük şerbetli tatlıları evinize veya misafirliğe giderken satın alabilirsiniz. Bayrama özel bir çok yerde bayram çikolatası ve şerbetli tatlılar satılmaktadır. Ailenizle keyif içerisinde tüketebileceğiniz ve evinize gelen misafirlere ikram edeceğiniz birbirinden leziz çikolata ve tatlıları İstanbul'da rahatlıkla bulabileceğiniz yerlere sizleri götürüyoruz...

Bayram çikolatası nereden alınır?

BAYRAM ÇİKOLATASI NEREDEN ALINIR?

Bayram çikolatası ve şekeri

BAYRAM ŞEKERİ NEREDEN ALINIR?

Mısır Çarşı

Mısır Çarşısında bir çok çikolata ve şeker mekanı bulunmaktadır. Eminönü'nde bulunan Mısır Çarşı ailenizle birlikte hem gezip hem de bayram çikolatası ve şekeri alabileceğiniz yerlerden olabilir.

Fatih Çarşı

Fatih'in merkezinde bulunan çarşıda her türlü bayramlık şeker ve çikolatası bulabilirsiniz. Her çeşit aktardan alabilir ve toptan satış alarak daha ekonomik alışveriş yapabilirsiniz. Hırka-ı Şerif'in civarında bulunduğu Fatih'ten bir çok tatlı seçeneği elde edebilirsiniz.

Eyüp Çarşı

Fatih'e yakın olan Eyüp Sultan geniş ve kapsamlı çarşısıyla meşhurdur. Burada bir çok çikolata, şeker ve tatlı seçeneği bulabilirsiniz. Aileniz ve misafirleriniz için her çeşit çikolata seçeneğinden temin edebilirsiniz.

Çengelköy çarşı

Çengelköy çikolatanın ve tatlının yeri olarak bilinmektedir. Anadolu Yakasında her çeşit çikolatayı bulabileceğiniz yerlerden biri olan Çengelköy, Çikolata Evi ile meşhur olmanın yanı sıra merkezi çarşısında bayramlık bir çok çikolata ve şeker satan yerlere de sahiptir.

Üsküdar Çarşı

Merkezi yer olan Üsküdar, her yerden alım satım malzemelere de sahiptir. Yurt dışından gelen bir çok çikolata ve şeker satımının yanı sıra Türk lokumlarının ve bayram şekerlerinin de güvenilir adresi olarak bilinmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR