Fikriye Nine'nin hayali gerçek oldu! Erdoğan için...

Türkiye'nin en yaşlı hacı adayı olan 105 yaşındaki Fikriye Çam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vesilesiyle hacca giderek hayallerini gerçekleştirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2019 09:09 GÜNCELLEME 03.09.2019 09:10 Yaşam
Fikriye Nine'nin hayali gerçek oldu! Erdoğan için...
Fikriye Nine'nin hayali gerçek oldu! Erdoğan için...

105 yaşındaki Fikriye Çam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vesile olmasıyla kutsal topraklara gitti. Türkiye'den "En yaşlı hacı adayı" olarak giden Fikriye Nine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti. Hac vazifesinin ardından memleketi Mersin'e dönen 105 yaşındaki Fikriye Nine, en büyük hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Evine gelen 5 çocuğu, 24 torunu, 20 torununun çocuğu ile paylaşan en yaşlı hacı için kurban kesilen buluşmada, çocuklar Fikriye Nine'nin elini öpmek için sıraya girdi.

Fikriye Çam ve ailesi

ERDOĞAN'A HURMA GETİRDİ

Çam, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kutsal topraklara gitmesine vesile olduğunu belirterek, "Allah nasip etti, biz de gördük. Oraları çok beğendim. En çok da Kabe'yi görünce mutlu oldum. Recep Tayyip Erdoğan'ı oğlum gibi seviyorum. Allah onu başımızdan noksan etmesin. Beni o gönderdi, adımı o çıkardı" dedi.

Çam, Diyanet İşleri Başkanlığının kendisini çok iyi şekilde karşılayıp, ilgilendiğini belirterek, ilgililere teşekkür etti. Erdoğan için hurma getirdiğini söyleyen Çam, hediyesini Cumhurbaşkanına vermek istediğini dile getirdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR