Beynam Atatürk Ormanı'na nasıl gidilir? Ankara mesire alanları....

Beynam Atatürk Ormanı, Ankara’ya 45 kilometre uzaklıkta bir mesire alanıdır. Modern bir mesire alanı haline gelen Beynam, ailecek gezilecek bir tercih olmuştur. Peki, Beynam Atatürk Ormanı'na nasıl gidilir? Ne yapılır? İşte, Beynam Atatürk Ormanı hakkında bilinmesi gereken detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2019 08:03 GÜNCELLEME 26.09.2019 08:09 Yaşam
Beynam Atatürk Ormanı'na nasıl gidilir? Ankara mesire alanları....
Beynam Atatürk Ormanı'na nasıl gidilir? Ankara mesire alanları....

Ziyaretçilere büyülü bir manzara eşliğinde, bol atmosferli ortam sunan Beynam Ormanına, Ankara Merkez'den 45 dakikada ulaşılabilmektedir. Yaklaşık 400 hektarlık orman alanı Ankaralıları ve Ankara'da bulunan gezginleri ağırlamayı bekliyor. Beynam tarihten izler taşımaktadır. Beynam Ormanı'na Kent Ormanı da denmektedir. Roma döneminden kalma hamamlarıyla dikkatleri üzerine çeken Beynam'da, yürüyüş parkurunu, resim teraslarını, yürüyüş patikalarını, dinlenme tesislerini kullanarak stres atabilirsiniz. Peki, Beynam'a nasıl gidilir? Beynam Orman'ında nereye gidilir? Beynam Ormanı'nda neler bulunmaktadır? Beynam Ormanı'nda piknik yapılır mı? İşte, yanıtlar...

Beynam Ormanı

BEYNAM ORMANI'NA NASIL GİDİLİR?

Beynam Atatürk Ormanı Ankara'nın Bala ilçesinde bulunmaktadır. Ankara-Bala karayolu üzerinden 45 dakikada Beynam'a ulaşabilirsiniz.

Beynam Ormanı'na nasıl gidilir

BEYNAM'DA NELER YAPILIR?

Beynam'da, yürüyüş parkurunu, resim teraslarını, yürüyüş patikalarını, dinlenme tesislerini kullanabilir ve piknik ünitelerinde ailecek mangal keyfi yaparak stres atabilirsiniz.

Kent Ormanı

BEYNAM'DA NELER BULUNMAKTADIR? 

Modern bir mesire alanı haline getirilen çam ormanında, kır gazinosu, tuvalet, çocuk oyun grubu ve otopark bulunmaktadır.

Beynam Atatürk ve Kültür Evi

Atatürk’ün Ankara’ya gelmeden önce Bala’da konakladığı, Balalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile TSK Güçlendirme Vakfı tarafından restore edilen, “Beynam Atatürk ve Kültür Evi” de burada görülebilecek yerlerdendir.

Beynam Dağ evleri

Beynam Dağ Evleri kiralamanız için ideal bir tercih olabileceği gibi Beynam civarına yakın hotel gibi mekanlarda da konaklayabilirsiniz.

Ulaşan Hotel

Gölbaşı'nda bulunan Ulaşan Hotel Beynam'a araba ile 16 km (14 dakika) mesafe uzaklıktadır. Bu konforlu otelde ailecek rahatlıkla konaklayabilirsiniz.

Beynam Ormanı kamp

Beynam Ormanı'na çadır getirebilir burada kalmak istediğiniz taktirde çadır kurabilir ve günü birlik kamplar yapabilirsiniz.

Beynam Ormanı

Günün sonunda yorgunluğunuzu gidermek için mangalın sönmekte olan ateşi ile türk kahvesi pişirebilir ve sevdiklerinizle günün keyfini çıkartabilirsiniz.

YORUMLAR 2
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetli Paylaşım için çok teşekkür ederim
    Cevapla
  • Beynamlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Beynam da roma zamanından kalma hamam yok varsa nerde ben oralıyım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR