Sancar ne demek? Sancar isminin anlamı nedir? Sancar Kuran'da geçiyor mu?

Sefirin Kızı dizisi büyük bir heyecanla başladı. 3. bölümü yayınlanan dizide Engin Akyürek'in canlandırdığı Sancar Efe ismi sosyal medyanın trendleri arasına girdi. Erkek bebek annelerinin merak ettiği ve Google'da araştırma içerisine girdikleri Sancar ismi hakkında merak edilenleri araştırdık. Sancar ne demek merak ediyorsanız içeriğimize göz atın.

ABONE OL
GİRİŞ 07.01.2020 08:06 GÜNCELLEME 07.01.2020 08:36 Yaşam
Sancar ne demek? Sancar isminin anlamı nedir? Sancar Kuran'da geçiyor mu?
Sancar ne demek? Sancar isminin anlamı nedir? Sancar Kuran'da geçiyor mu?

Star TV ekranlarının yeni soluklu dizisi Sefirin Kızı her bölümde izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Bir düğün gecesinde ortadan kaybolan sefirin kızı, tam dokuz yıl sonra, başka bir düğün gecesinde ortaya çıkmasıyla başlayan dizi pazartesi günleri ekranlara geliyor. Dizide baş kahramanlardan biri olan Sancar Efe Türk halkının sevgilisi oldu. Sancar ismi hakkında yapılan araştırmalar bugün son buluyor. Sancar isminin anlamı, altı farklı şekilde tanımlanmıştır.Kısa kama, saplar, batırır, yener.

NARE İSMİNİN ANLAMI NEDİR? ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

Selçuklu sultanlarından birisinin adı olan Sancar, Türk Dil Kurumu'nda Kısa kama anlamına geliyor. Türkiye sıralaması 2166 olan Sancar isminden ülkemizde tam 206 tane bulunuyor. 

SANCAR İSMİ KURAN'DA GEÇİYOR MU?

Sancar ismi içerdiği anlamlar bakımından hiçbir sakınca içermemektedir.Bu yüzden yeni doğan bebeklere Sancar ismi koymanın hiçbir sakıncası yoktur. Ancak Sancar ismi Kuran'da geçmemektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR