Yurduntepe Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir? Kastamonu'da gezilecek yerler

Kastamonu'da kış turizmine önemli katkılar sağlayacak olan ikinci Ilgaz Yurduntepe Kayak Merkezi açılıyor. Peki, Yurduntepe Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir? İşte, Kastamonu'daki yeni kayak merkezi hakkında önemli detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2020 08:00 GÜNCELLEME 15.01.2020 08:51 Yaşam
Yurduntepe Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir? Kastamonu'da gezilecek yerler
Yurduntepe Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir? Kastamonu'da gezilecek yerler

Manzarasıyla kartpostalları aratmayan Ilgaz -2 Yurduntepe Kayak Merkezi, Kastamonu’nun kış turizmindeki en önemli tesisi olmayı hedefliyor. Kastamonu Devrekani Belediyesi, 6 kilometre ile bölgenin en uzun pistine sahip, şehrin turizm potansiyeline ciddi bir katkı yapması beklenen tesisin açılış günü ücretsiz servis hizmeti vereceği duyurusunda bulundu. Peki, yeni ve iddialı Yurduntepe Kayak Merkezi'ne nasl gidilir? Kayak merkezinin özellikleri hakkındaki detaylardan haberdar olmak için sayfamızın içeriğine göz gezdiriniz...

Yurduntepe Kayak Merkezi/ Kastamonu

YURDUNTEPE KAYAK MERKEZİ'NE NASIL GİDİLİR?

İstanbul Gebze güzergahından Kastamonu Yurduntepe Kayak merkezine özel aracınız ile yaklaşık 6 saat sürmektedir. Uçakla seyahat etmek isteyenlerin mesafesi 1 saat 30 dakikaya düşecektir. Otobüs firmasıyla ise yaklaşık 5 saat 46 dakika sürecektir.

Yurduntepe Kayak Merkezi'ne nasıl gidilir

YURDUNTEPE KAYAK MERKEZİ'NDE NEREDE KONAKLANIR?

Tesise yakın yerleşim bölgelerinde konaklama yapabileceğiniz gibi Ilgaz Dağı eteklerinde yer alan dağ otellerinde de kalabilirsiniz. Derbent Otel, Doruk Otel, Ferko Ilgaz Mountain Hotel & Resort, Ilgaz Askeri Misafirhanesi gibi otellerde konaklayabilirsiniz. Ilgaz Yurdun Tepe Kayak Merkezi, konumu itibariyle havalimanına 53 km ve otogara 65 km mesafededir. 

Yurduntepe Kayak Merkezi konaklama mekanları

ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Ilgaz Yurdun Tepe Kayak Merkezi, Kastamonu ilinde ve Ilgaz Dağı üzerinde yer alan, rakım olarak 1800m - 2350m arasında faaliyet gösteren bir kayak merkezidir.

Yurduntepe Kayak Merkezi/ Kastamonu

Her kayak merkezinde olması gerektiği gibi tesis içerisinde telesiyej gibi olanaklar mevcuttur. Kayak mevsimi Aralık ve Nisan ayları arasındadır. Her seviye için pist çeşitliliği sunan kayak merkezi, Alp Disiplini, Snowboard yapmaya da elverişlidir.

Yurduntepe Kayak Merkezi/ Kastamonu

YORUMLAR 1
  • Fuat 4 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba hafta sonu cumartesi günü kar nasıl olur . Ankara dan geleceğiz bize bilgi verir misiniz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR