Kargo çalışma saatleri: 2020 Yurtiçi, Aras, MNG, Sürat Kargo saat kaçta açılıp kaçta kapanır?

Yurt içinden ve yurt dışından verilen siparişlerin, ürünlerin sahiplerine ulaştırılmasını sağlayan kargo şirketlerinin çalışma saatleri kargo işlemi yapacak vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Türkiye’de hizmet veren Yurtiçi kargo, Aras kargo, MNG kargo, Sürat kargo gibi kargo şirketlerinin çalışma saatleri ne? Hafta sonu kargo şirketleri çalışıyor mu?

ABONE OL
GİRİŞ 17.02.2020 08:41 GÜNCELLEME 24.03.2020 09:58 YAŞAM
Kargo çalışma saatleri: 2020 Yurtiçi, Aras, MNG, Sürat Kargo saat kaçta açılıp kaçta kapanır?
Kargo çalışma saatleri: 2020 Yurtiçi, Aras, MNG, Sürat Kargo saat kaçta açılıp kaçta kapanır?

Kargo şirketleri, belirli bölgelerden başka bir bölgeye bireysel veya ticari amaçla ürünleri taşıyan sahiplerine ulaştıran bir kuruluştur. Taşınacak kargonun ağırlığına ve kargonun gideceğe bölgeye göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. Günümüzde birçok kargo firması yurt içine ve yurt dışına hizmet vermektedir. Eğer gönderilecek kargonuz yurt içinde farklı bir bölgeye teslim edilecekse ortalama bir gün içinde sahibine ulaştırılır. Yurt dışında teslim edilecek bölgeye ve kargo şirketine göre zaman değişkenlik gösterebilir. Verdiğiniz sipariş veya kargo öncelikle teslim edilecek bölgedeki  en yakın şubeye teslim edilir. Daha sonra kargolar alıcılarına ulaştırılmak üzere adreslere doğru yola çıkar. İşte kargo siparişi vermek isteyen vatandaşlar için en fazla kullanılan kargo firmaların çalışma saatleri:

 

 

ARAS KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Aras Kargo firmasında işlem yapmak isteyen vatandaşlar  hafta içi saat 08.00’den  - 18.00’a kadar kargo işlemlerini tamamlayabilirler. Hafta sonu Aras kargo firmasını kullanmak isteyen kullanıcılar işlemlerini Cumartesi günleri 08.00 - 14.00 saatleri arasında yapabilirler.

MNG KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

MNG Kargo firmasında işlem yapmak isteyen kullanıcılar hafta içi saat 08.30 - 18.00 saatleri arasında kargo işlemlerini yapabilirler. Hafta sonu MNG Kargoyu kullanmak isteyen vatandaşlar işlemlerini sadece Cumartesi günleri 08.30- 15.30 arasında gerçekleştirebilirler.

 

 

YURTİÇİ KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Yurtiçi Kargo firmasını kullanmak isteyen vatandaşlar hafta içi saat 09.00 - 18.00 arasında işlemlerini yapabilirler. Hafta sonu kargo işlemi gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar Cumartesi günleri 09.00 - 18.00 arasında Yurtiçi Kargo firmasını kullanabilir.

SÜRAT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Sürat Kargo firmasında işlem yapmak isteyen kullanıcılar kullandıkları bölgeye göre çalışma saatleri değişiklik göstermektedir. Batı İllerinde kargo işlemi yapmak isteyen kullanıcılar 09.00- 18.30(Cumartesi 09.00 - 14.00) arası işlemlerini gerçekleştirebilir. Doğu illerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar hafta içi 08.30 - 18.00 saatlerinde  (Cumartesi 08.30- 14.00) arası işlemlerini gerçekleştirebilir. 

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • HAKAN ALTUN 3 yıl önce Şikayet Et
    ıcımden neler demek gelıyor gercekten cıttıyetsız er
    Cevapla
  • Dogan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben ankara aras kargo çalıştım 4 yildir sabah 08.30 akşam 20.30 buluyor 4 yildir çalıştım akşam saat 18.00 çıkış yok olsa ben iş yerinden çıkmaz dim ve insanı insan yerine koymuyorlar
    Cevapla
  • ugur 4 yıl önce Şikayet Et
    van merkez subesı gercekten cok cıddıyetsız bır calısma segılemıs bulunmaktadır.kargo adrese teslım olmasına ragmen getırmeyıp bırde haber vermeden gerı ıadesını kendı kafalarına gore gercekleştırıyorlar bune cıddıyetsızlık
    Cevapla
  • Kargo şirketleri 4 yıl önce Şikayet Et
    Kargo şirketlerinin kendilerine bir çeki düzen vermesi gerktiğini düşünüyorum hizmet sektörü olduklarını unutmasınlar... maksatları nedir alıcıyı perişan etmek mi kargoyu teslim etmek mi...
    Cevapla
  • Semsi 4 yıl önce Şikayet Et
    Yurtiçi kargoyu cumartesi günü saat 18 de bulursan kullanirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR