2-8 Mart 2020 Yeni haftanın kültür ve sanat etkinlikleri

İstanbul, yeni bir haftanın beraberinde getirdiği birbirinden farklı etkinliklerle yerli ve yabancı sanatçıların katıldığı konser, sergi, tiyatro ve performanslara sahne olacak. Şehir tiyatroları ve İstanbul Devlet tiyatrosu takviminin ayrıntıları için haberimizin içerine göz atabilirsiniz...

ABONE OL
GİRİŞ 04.03.2020 15:46 GÜNCELLEME 04.03.2020 15:46 Yaşam
2-8 Mart 2020 Yeni haftanın kültür ve sanat etkinlikleri
2-8 Mart 2020 Yeni haftanın kültür ve sanat etkinlikleri

Tiyatro Keyfi tarafından hazırlanan "Cyrano de Bergerac", 3 Mart'ta Beykoz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde performans sergilerken, Dilek Türkan Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında "Kadın Eli Değmiş Şarkılar" konseriyle aynı tarihte Zorlu PSM'ye konuk olacak.Şener Şen'i yıllar sonra tiyatro sahnesine geri döndüren "Zengin Mutfağı" 2 ve 3 Mart'ta, Yasmina Reza'nın yazıp Zeynep Avcı'nın yönettiği "Vahşet Tanrısı" 6 ve 7 Mart'ta Dasdas Sahne'de oynanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatrolarında bu hafta birçok oyun tiyatroseverlerle buluşacak. İşte, Şehir tiyatroları ve İstanbul Devlet tiyatrosu takvimi...

YENİ HAFTANIN ETKİNLİK TAKVİMİ

Şehir tiyatroları ve istanbul Devlet tiyatrosu takvimi

Çocuk oyunlarında ise 5 ve 6 Mart'ta "Bir Gün Ayakkabımın Teki" Kağıthane Küçük Kemal Çocuk Tiyatro Sahnesi'nde, "Elma Kurdu Kırtık" Gaziosmanpaşa Ferih Egemen Çocuk Tiyatro Sahnesi'nde minik izleyicilerle buluşacak.

DEVLET TİYATROLARI 

İstanbul Devlet Tiyatrosu ise çocuk oyunu "Büyüklere Masallar- Masal Masal İçinde"yi Mecidiyeköy Büyük Sahne'de, Bülent Usta'nın yazıp Ali Atilla Şendil'in yönettiği "Bay Z"yi Mecidiyeköy Stüdyo Sahne'de, pırıltılar içinde görünen şöhretinin ardında acılar ve kayıplar saklayan bir kadının yaşamını anlatan "Fatima'nın Erkekleri"ni Kozyatağı Kültür Merkezi'nde 3-8 Mart'ta sahneleyecek.

İstanbul Devlet Tiyatroları

Üsküdar Stüdyo Sahne'de 3-6 Mart'ta Sait Faik Abasıyanık'ın yazdığı, izleyiciyi onun gözünden İstanbul'u anlamaya davet eden "Meraklısı İçin Öyle Bir Hikaye", 7 ve 8 Mart'ta da kendinden ve yerinden mutlu olmayan insanın, başka biri olmayı deneme macerasını konu edinen "Siz Ne Dersiniz" izleyicilerini bekliyor.

SERGİ, FUAR VE PANELLER​

"Osmanlı Son Yüzyılından Cumhuriyet'e Hilafetin Servencamı" başlığında Prof. Dr. Namık Sinan Turan'ın konuşma yapacağı "Yakın Dönem Türkiye Söyleşileri"nin 38'incisi, aynı tarihte İstanbul Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü'nde yapılacak.

Sergi fuar ve paneller

Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz'ın oturum başkanlığında Prof. Dr. Mustafa Kara, Prof. Dr. Mustafa Uzun ve Beşir Ayvazoğlu'nun konuşmacı olduğu, Ender Doğan'ın ilahileriyle yer alacağı "Yunus Emre Paneli", 6 Mart'ta Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR