Bay Yanlış dizisinin konusu nedir? Bay Yanlış dizisi ne zaman başlayacak? Bay Yanlış kadrosu

Yaz aylarında başlayacak dizilerin isimleri tek tek belli olmaya başladı. Bu dizilerden biri de Bay Yanlış. Can Yaman ile Özge Gürel'in merakla beklenen yeni dizisi "Bay Yanlış"ın cast çalışmaları sürüyor. Başrollerinde Can Yaman'ın yer alacağı Bay Yanlış dizisinin konusunu ve fragmanını sizlerle paylaşıyoruz. Bay Yanlış dizisinin oyuncu kadrosunu merak edenler haberimizin detaylarında öğrenebilirsiniz.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2020 10:10 GÜNCELLEME 18.04.2020 10:11 Yaşam
Bay Yanlış dizisinin konusu nedir? Bay Yanlış dizisi ne zaman başlayacak? Bay Yanlış kadrosu
Bay Yanlış dizisinin konusu nedir? Bay Yanlış dizisi ne zaman başlayacak? Bay Yanlış kadrosu

Ekibinde iddialı bir kadronun yer alacağı Bay Yanlış dizisinde Can Yaman, Özgür adlı restoran bar işletmecisine hayat verecek. Adı gibi bir ruha sahip olan Özgür'ün yolu hiç beklemediği bir anda Özge Gürel'in canlandıracağı Ezgi ile kesişecek. Güzel ve sempatik bir genç kız olan Ezgi'nin yüzü erkekten yana hiç gülmemiştir. Kadın erkek ilişkilerini etkileyici bir dille anlatan Bay Yanlış'ı Aslı Zengin ile Banu Zengin kaleme alıyor.

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU...

Gold Filmin sahibi Faruk Turgut yeni dizisi Bay Yanlış dizisi önümüzdeki aylarda ekranlara gelecek. Haziran 2020'de yaz dizileri arasında yer alan Bay Yanlış dizisi, daha önce Dolunay dizisinde de birlikte rol alan ve çok sevilen Özge Gürel ve Can Yaman bir kez daha birlikte yer alacak. Tam bir yaz dizisi konseptinde cıvıl cıvıl bir kadro ile duyurulan Bay Yanlış dizisi, Özge Gürel ve Can Yaman'ın büyük aşk kavgalarıyla da izleyiciye komik anlar yaşatacak. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut daha önce Can Yaman ile anlaşmış ve bir dizi hazırlayacağını açıklamıştı. 

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU NEDİR?

Can Yaman dünya da en çok aktif fan kitlesine sahip olan Türk oyunculardan biri. 31 yaşında olan Can Yaman Bay Yanlış dizisinde rol alacak.

Özge Gürel, son olarak 2019 da Annem filminde oynamış ve izleyiciyi ağlatmayı başarmıştı. Şimdi de Bay Yanlış dizisinde rol alacak. 

BAY YANLIŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Faruk Turgut, yaptığı açıklamada, “Aşk mı? Mantık mı? İkisi arasında kalırsan hangisini seçersin? Biz kadınlar aşkımı yanlış yaşıyoruz? Yanlış adamlarımı aşık oluyoruz…” duyurusu ile bildirdi.

BAY YANLIŞ DİZİSİ NE ZAMAN VE HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Bay yanlış dizisinin çekimleri Mayıs ayında başlayacak. Büyük ihtimalle Star TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

YORUMLAR 2
  • cansever 3 yıl önce Şikayet Et
    ya lütfen demet özdemir ile oynasın özge gürel ile yakışmıyor
    Cevapla
  • Sude Hayat 3 yıl önce Şikayet Et
    oldu paşam senin isteğine göre cast değiştirecekler. Senin yakıştırmanla olmuyor istemezsen izlemezsin bu kadar basit
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR