Can sıkıntısına iyi gelen pratik dans hareketleri, evde yapılması kolay dans aktiviteleri

Koronavirüs salgının etkisi nedeniyle vatandaşlar evlere kapandı. Ev içerisinde hareket isteyen kadınlar, evde pratik ve kolay bir şekilde hangi dans türlerini değerlendirebileceklerini özenle hazırladığımız bu içerikte bulacaklar. İşte, can sıkıntısına iyi gelen dans etkinlikleri...

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2020 13:50 GÜNCELLEME 10.04.2020 14:41 Yaşam
Can sıkıntısına iyi gelen pratik dans hareketleri, evde yapılması kolay dans aktiviteleri
Can sıkıntısına iyi gelen pratik dans hareketleri, evde yapılması kolay dans aktiviteleri

Gün içerisinde hareketsiz kalmak, spor salonlarına gitmeyi sevmeyen ve spor yapmayı hiç istememiş kadınlar için oldukça zordur. Karantina günleri boyunca dışarıya çıkmak ve yürüyüş yapmak haliyle zor. Bu gibi durumlarda evde kadınların yapacağı eğlenceli ve bol hareketli bir aktivite akıllara geliyor. Kolay kilo verdiren ve can sıkıntısına iyi gelen bu dans türleri, karantina günlerinizde sizlere iyi bir dost olabilir. Youtube'a öğrenmek istediğiniz dans türünün adını yazarak rahatlıkla her anlatımlı videoya ulaşabilirsiniz. Şimdi sizler için hazırladığımız can sıkıntınızı alacak dans aktivitelerine bir göz atalım...

CAN SIKINTISINI ALACAK DANS ETKİNLİKLERİ

ZUMBA

Son zamanların en hareketli ve gözde dansı Zumba, neredeyse her kası çalıştırıyor. Evde YouTube üzerinden zumba dansına ait bir çok video bulabilirsiniz.

BALE

Vücudunuzu esnetme konusunda iyiyseniz, bale tekniklerini evde denemenizi tavsiye ederiz. Hem vaktinizi bale etkinliğine ayıracak hem de balerin olma yolunda kendinizi geliştirebileceksiniz. Bale yapma tekniklerini internet üzerinden bulacağınız pek çok video mevcuttur.

SALSA

Karantina boyunca evde kalan eşler, vakitlerini salsa dansını öğrenerek geçirebilirler. Salsa dansı gün boyu süren sıkıntınızı alabilir ve eşinizle keyifli anlar yaşamanızda fayda sağlayabilir. Youtube üzerinden salsa dansının temel figürlerini bulabilir, eşinizle birlikte kendi koreografinizi çalışabilirsiniz.

MEZDEKE

Yılların eskitemediği, 90'lı yıllarda oldukça favori bir dans olan Mezdeke, Mısır kültürenden gelme bir dans türüdür. Eğlenceli bir müzik ve dans türü olan Mezdeke, can sıkıntınızı alacak danslar listesindedir. Kalçanızı ve göbeğinizi kıvırtarak Mezdeke müziklerine kolaylıkla ritim tutma şansını yakalayacaksınız. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR