Evden çıkmayan aileler için 23 Nisan'da çocuklarıyla evde yapacakları etkinlikler

2020 yılının 23 Nisan bayramını aileler çocuklarıyla birlikte ilk defa evlerinde kutlayacak. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kalmak zorunda olan çocukların sıkılmasını önleyecek aktiviteleri haberimizin içeriğinde özenle derledik. İşte, evinizden çıkmadan gezintiye çıkacağınız 14 sanal tur...

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2020 17:05 GÜNCELLEME 23.04.2020 17:06 Yaşam
Evden çıkmayan aileler için 23 Nisan'da çocuklarıyla evde yapacakları etkinlikler
Evden çıkmayan aileler için 23 Nisan'da çocuklarıyla evde yapacakları etkinlikler

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını 23 Nisan'a kadar ulaştı. Salgının başladığı andan itibaren evlerinde karantina altında kalan aileler, bu bayramda çocuklarına online yapacakları turlarla bir sürpriz derleyebilir. Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılında çocukların sıkılmadan evlerde bu anlamlı günü kutlamalarını sağlayacak online siteleri siz değerli ailelerimizle paylaşıyoruz. Peki, 23 Nisan bayramında çocuklar için hangi online siteler ziyaret edilmeli? İşte, o siteler...

23 NİSAN'DA AİLELERİN ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE ZİYARET EDECEKLERİ ONLİNE SİTELER

KURTULUŞ SAVAŞI MÜZESİ

Çocuklarınıza cumhuriyetin hangi aşamalardan geçerek kurulduğunu, Atatürk İlke ve İnkılapları’nın, devrimlerinin doğuşunu bu siteye girerek anlatabilirsiniz.

RAHMİ KOÇ MÜZESİ

Türkiye’de sanayi ve endüstri tarihine ilişkin bir müze olan Rahmi Koç müzesi, bilime düşkün çocukların ilgisini çekebilir.

MİNİATÜRK

Saraylar, yalılar, Peri Bacaları, Pamukkale Travertenleri, camiler, kiliseler, sinagoglar batıdan doğuya doğru bütün ülkeyi bir anda dolaşmak isteyen çocuklu aileler için MiniAtatürk müzesi sizleri bekliyor.

OYUNCAK MÜZESİ

İstanbul Erenköy’deki Oyuncak Müzesi eğlenceli bir yolculuk sunuyor. Ailelerin çocuklarını gezdirmek istediği önemli müzelerin başında geliyor.

GÖBEKLİTEPE

Göbeklitepe, dünyanın en önemli antik tapınaklarının arasında başı çekmektedir. Topraklarımızın zengin tarihi mirası, binyıllar boyunca misafir ettiği sayısız uygarlık ve onlardan kalan anıt ve eserleriyle dolup taşan bu müze sizleri etkisi altında bırakacak.

ULUSAL AKVARYUM

Çocukların ve büyüklerin dahi en sevdiği yerlerin başında akvaryumlar geliyor. Yüzlerce deniz canlısı ve rengarenk balıkları bir arada görmek isteyenler için ideal bir seçenek olan Ulusal Akvaryum, Amerika'nın Baltimore şehrine sizleri sürükleyecek.

LEGOLAND

Neredeyse tüm çocukların sevdiği legolar, erişkinlerin de ilgisini kazanmayı başardı. Çocuğunuzla beraber bir keyfe ortak olabilirsiniz.

DİSNEY WORLD - ORLANDO EĞLENCE BÖLGESİ

Walt Disney World, Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom, Disney MGM Stüdyoları, Universal Stüdyoları, Sea World eğlence parkları gibi birçok yer görme fırsatını Orlando'nun Eğlencesi Bölgesi'nde gezintiye çıkarak yakalayabilirsiniz.

NASA (UZAY KEŞFİ)

Astronotların uzayda gezmek için kullandıkları araçları, yer çekimi odalarını, eğitim aldıkları yerleri ve çok daha fazlasını ailecek görme fırsatı yakalayacaksınız.

SMITHSONIAN ULUSAL DOĞAL TARİH MÜZESİ

ünyanın en önemli müzesi olarak kabul edilen Smithsonian Ulusal Doğal Tarih Müzesi, doğa ve tarih tutkunu tüm aileleri bekliyor.

CIRQUE DU SOLEIL

Dünyanın en önemli şov gruplarından biri olan Cirque du Soleil, insanların evde kaldığı günlerde Amaluna şovunu internet üzerinden yayınlanmaktadır. Bu eğlenceli görsel şovu ailecek izleyebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR