Muğla'da 15 yaşındaki çocuk arkadaş yumruğuyla öldü!

Muğla'nın Milas ilçesinde 2 gün önce arkadaşıyla kavga eden 15 yaşındaki Oğuzhan Özkan yediği yumruğun etkisiyle yere düştü. Başını taşa çarpan Özkan yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2021 17:50 GÜNCELLEME 18.07.2021 17:50 YAŞAM
Muğla'da 15 yaşındaki çocuk arkadaş yumruğuyla öldü!
Muğla'da 15 yaşındaki çocuk arkadaş yumruğuyla öldü!

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Selimiye Mahallesi'nde iki gün önce sokakta oynarken arkadaşı O.O. ile tartışan 15 yaşındaki lise öğrencisi Oğuzhan Özkan, arkadaşının yüzüne attığı yumruk sonrası yere düştü. Düştüğü yerdeki bir taşa başını çarpan Özkan kanlar içerisinde yer kaldı, kalbi durdu. Vatandaşlar ve yakınlarının çağırdığı ambulans ile gelen sağlık ekipleri Özkan'ın üç kez duran kalbini çalıştırmayı başardı. Ambulans ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Özkan bugün verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Oğullarını şehit verdikleri saldırıda gazi olan Atmaca'yı sahiplendiler!Oğullarını şehit verdikleri saldırıda gazi olan Atmaca'yı sahiplendiler!

4 YIL ÖNCE DE EVLAT ACISI YAŞAMIŞLAR

Selimiye Mahallesi'nde pideci restoranı bulunan Mehmet  Özkan'ın oğlu ve Oğuzhan Özkan'ın kardeşi 8 yaşındaki Bilgehan Özkan'da 4 yıl önce yine Temmuz ayında trafik kazasında yaşamını yitirmişti.

YUMRUK ATAN ÇOCUK TUTUKLANDI

Özkan'ın cenazesinin otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Güvenlik güçleri, olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatarak olayın faili olduğu öne sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve kavgada Oğuzhan'a yumruk atarak yere düşmesine sebep olduğu öne sürülen O.O., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • Salurlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhtemelen insanın gözünün yanındaki şakağına vurmuş yumruğu. orası öldürücü yer. Katil belki de özellikle oraya vurmuştur. Yani öldürmek için yapmıştır.
    Cevapla
  • barakuda 2 yıl önce Şikayet Et
    yumruk atıp insan öldürebilen yetişkin gibi yargılanır cezası müebbetse idamsa neyse uygulanır
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    İyice araştırılıp lütfen gereği.Yoksa herkes kendi adaletini arar.Geç gelen adalet bir işe yaramıyor.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    durduk yere önemsiz bir nedenden çıkan bir çocuk kavgası sonucu iki gencin hayatı söndü...biri öldü,biride cezaevi sübyana,başına neler gelecek kimbilir,cinsel tacize bile uğrayabilir.
    Cevapla
  • Eyüp b. 2 yıl önce Şikayet Et
    Yumruk attiginiz kişi öldü ise kasten adam öldürmeye girer, kendimi korudum, küfür etti vb sebebler değiştirmez, Ağır ceza da yargılanır siniz, 20 sene ceza alırsınız 10 sene yatarsiniz, şartlı çıkarsınız,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR