Ailenin bir anlık dalgınlığı felakete neden oluyordu! Denizin ortasındaki bebek...

Tunus'un kuzeydoğu kesimindeki Cap Bon yarımadası Kelibia kasabasında dün yaşananlar adeta görenlere korku dolu anlar yaşattı. Ailesinin bir anlık ihmali sonucu can simidine oturtulmuş bebeği denizin ortasında görenler şok oldu..

ABONE OL
GİRİŞ 19.07.2021 14:22 GÜNCELLEME 19.07.2021 15:14 YAŞAM
Ailenin bir anlık dalgınlığı felakete neden oluyordu! Denizin ortasındaki bebek...
Ailenin bir anlık dalgınlığı felakete neden oluyordu! Denizin ortasındaki bebek...

Yazın gelmesiyle birlikte tatil yapmak için sahil beldelerine akın akın giden tatilciler sık sık denizde yaşanan aksiliklerle karşılaşıyorlar. Bazen doğa koşulları nedeniyle yaşanan kazalar bazen de dikkatsizlik yüzünden büyük trajedilere sebep olabiliyor. Dün Tunus'ta yaşanan ve sosyal medyada viral haline gelen korkunç olay sadece örneklerden bir tanesi.

Bozcaada sahilinde parti yapan grup ortalığı talan etti!Bozcaada sahilinde parti yapan grup ortalığı talan etti!


2 KM AÇIKTA PEMBE RENKLİ CİSİM GÖRDÜLER

Kumsalları Akdeniz'in en güzel plajları olarak kabul edilen bölge sıcak yaz günlerinde tatilci akınına uğruyor. Plaj, dün de her zamanki gibi oldukça kalabalık idi. Bir anda kumsalda güneşlenen vatandaşların fark ettiği korkunç durum ise orada bulunan herkesin korkudan küçük dilini yutmasına sebep oldu. Kıyıdan neredeyse 2 kilometre açıkta pembe renkli bir cisim görenler anında sahildeki cankurtaranlara haber verdiler.

SOSYAL MEDYADA  VİRAL OLDU

Duruma hemen müdahale eden görevliler suya atlayarak hızla yüzdüler ve gördükleri manzara karşısında şaşkına döndüler. Denizin ortasında, can simidine oturtulmuş sadece bir yaşındaki bir kız bebek mucize eseri sağ olarak kurtarıldı. Sosyal medya paylaşım sitesi Reddit'te küçük kızın kurtarıldığı anlar video olarak yayınlanınca olay viral haline geldi.

Nevşehir'de bir kişi eşinden boşanmasını davul zurnayla kutladıNevşehir'de bir kişi eşinden boşanmasını davul zurnayla kutladı


BİR ANLIK İHMAL

Dün akşam üzeri 5 sularında yaşanan olayda bebeğin içinde oturduğu can simidinin kuvvetli rüzgar tarafından açıklara doğru sürüklendiği düşünülüyor. Küçük çocuğun anne ve babasının olay anında plajda oldukları ancak durumu fark etmedikleri açıklanırken ailenin 'bir anlık dikkat dağılması' sonucu böyle bir olay yaşandığını söyledikleri ifade edildi.

KAYNAK : Hürriyet
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan köpek balığı yok yok da çocuk yok olup giderdi
    Cevapla
  • vatan millet 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah muhafaza dalginlik imkansiz insan cocugunu bir saniye bile yanindan ayiramaz,saglikli bir aile ise kimse kusura bakmasin derhal arastirilmali ,cocuk nerde diye kimsenin aklina gelmezmi iki kilometre mesafe en azindan yarim saatta varir oraya.
    Cevapla
  • dogrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    bir anlik olamaz, heralde bir saatlik ihmal
    Cevapla
  • dogrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    2km baya bir mesafe. 1 saat alir yuzmesi. gercekten o kadar acilmismi. ailenin farketmemesi ilginc.. bir insan 1 yasindaki cocugunun nerede oldugunu merak edip bakmaz mi..
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    başka şeyde olabilir,ailenin kız çocuğu istememesi gibi.
    Cevapla
  • bah 2 yıl önce Şikayet Et
    garip bir yorum bu olay amerika da olsa bunu yazmazdın her halde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR