Küçükçekmece'de bir anne 5 yaşındaki kızını minibüste unuttu!

Küçükçekmece'de bir anne 5 yaşındaki kızını minibüste unuttu. Kız çocuğu bir yolcu tarafından karakola teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2021 13:09 GÜNCELLEME 23.07.2021 13:09 YAŞAM
Küçükçekmece'de bir anne 5 yaşındaki kızını minibüste unuttu!
Küçükçekmece'de bir anne 5 yaşındaki kızını minibüste unuttu!

Olay, dün akşam saatlerinde Küçükçekmece'de yaşandı. İsminin Defne olduğu öğrenilen kız çocuğu minibüste yalnız başına yolculuk yapıyordu. Bu sırada yolculardan Mahmut Elkatmış küçük kızı farketti, diğer yolculara kızın yakınları olup olmadıklarını sordu. Olumsuz yanıt alan yolcu Elkatmış 5 yaşındaki Defne'yi  Küçükçekmece Polis Merkezi'ne teslim etti.

Balıkesir'de 8 yaşındaki çocuğa pitbull saldırdıBalıkesir'de 8 yaşındaki çocuğa pitbull saldırdı



YOLCULARDAN BİRİ KARAKOLA GETİRDİ

Minik Defne'yi bulan yolcu Mahmut Elkatmış yaşanan olayı anlatırken, "Minibüse bindik. Çocuk ön tarafa anne diye bağırdı. Yan taraftaki kadına sordum çocuğun onun olmadığını söyledi. Sonra Defne'ye sordum annesinin burada olduğunu ve karakola gideceğini söyledi. Daha sonra korkmasın diye arkadaş gibi davrandım. Emniyeti aradım ama sonra kendim götürdüm" diye konuştu.  Minibüste bulunan çocuğun karakola gelen annesi tarafından teslim alındığı öğrenildi. 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    niye telofonunu yada cüzdanını unutmamışda 5 yaşındaki çocuğu unutmuş,ve bide şu var,5 yaşında çocuk münübüste ya annenin yanında,yada kucağında olur,ve en azından anne münübüsten inerken anne diye bağırır,çocuk annesi münübüsten inerken seslenmemişmi,yalnız kalınca ağlamamış mı...şöför münübüsü durdurur,anaya seslenirdi.
    Cevapla
  • misafir-x 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olup bittiğini anlamadan su-i zan mesajları yazmayın . Kim bilir ne derdi vardır annenin . Rabbim, annenin bu tür sıkıntıları varsa onu selamete çıkarsın inşallah.
    Cevapla
  • l@dikli @hmet @g@ 2 yıl önce Şikayet Et
    yuhhhh artık... çanta değil, telefon değil, şemsiye değil... çocuk bu çocuk
    Cevapla
  • AHMET52 2 yıl önce Şikayet Et
    indiğini düşünmüştür dolmuş hareket etmiştir peşinden koşmuştur yakalayamamıştır. yazarken ismine gösterdiğin özeni sarfettiğin cümlelerede göster ladikli ahmet
    Cevapla
  • Ayarcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk kaybolan bir mal DEĞİL... KADINLAR ÇOCUKLARIN ANNESİ, ÖĞRETİCİ Sİ VE KORUYUCU SUDUR ...NE yazık ki bu kadın görevini ihmal etmiş...bir hayvan bile yavruları nı gözetliyor... koruyor...bu kadının kabahati çok büyük...
    Cevapla
  • Ekrem orman 2 yıl önce Şikayet Et
    Galiba bu kadin aşik .biriyle yazisirken çocugunu unutmus.aşka evlattan üstüm gelmis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR