2 bin kişilik beldeye 50 bin kişi gidince Başkan gelmeyin çağrısı yaptı

Kırklareli'nin Vize ilçesine bağlı Karadeniz kıyısındaki 2 bin 77 nüfuslu sahil beldesi Kıyıköy'e bayram tatilinde 50 bin kişi gelince başkan sosyal medya hesabından gelmeyin çağrısı yapmak zorunda kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2021 16:30 GÜNCELLEME 23.07.2021 16:46 YAŞAM
2 bin kişilik beldeye 50 bin kişi gidince Başkan gelmeyin çağrısı yaptı
2 bin kişilik beldeye 50 bin kişi gidince Başkan gelmeyin çağrısı yaptı

Kurban Bayramı tatilini Kıyıköy'de geçirmek isteyenler, beldeye akın etti. 2 bin 77 kişi olan ilçenin nüfusu yaklaşık 50 bini buldu, otel ve pansiyonlarda da yer kalmadı. Beldeye özellikle İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne gibi çevre illerden vatandaşlar akın etti. Sahillerin dolup taştığı Kıyıköy'de Belediye Başkanı Ender Sevinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşlardan diğer tatil beldelerini tercih etmeleri çağrısında bulundu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 6 günde 7 kişi boğularak hayatını kaybettiKocaeli'nin Kandıra ilçesinde 6 günde 7 kişi boğularak hayatını kaybetti



ALTYAPI VE GIDA TEDARİK ZİNCİRİ YETERSİZ KALDI

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, beldede özellikle gıda tedarik zincirinde sıkıntı yaşadıklarını belirttiği paylaşımında, "Beldemizde oluşan aşırı yoğunluktan dolayı alt yapı ve gıda tedarik zinciri yetersiz kaldığından, Kıyıköy'ü ziyaret etmek isteyen misafirlerimizin diğer tatil beldelerini tercih etmeleri önemli rica olunur" ifadelerini kullandı.

KALABALIK AMA BURASI İÇİN DEĞER

İstanbul’dan arkadaşlarıyla Kıyıköy’e gelen Çağla Kurt, kalabalığa rağmen bölgeyi çok sevdikleri için her yıl geldiklerini dile getirerek, “Güzel bir yer, her yıl geliyorum. Herkese tavsiye ederim, kalabalık ama burası için değer” dedi.

KURALLARA UYUYORUZ

Burak Deniz ise bayramın ilk günü geldiği Kıyıköy'de kalabalığa rağmen kurallara uyduklarını ifade ederek, “İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinden geldik. Kalabalık ama değer, güzel bir yer. Burada tedarikte hiçbir sıkıntımız olmadı. Kalabalıktan korkumuz olsa da kurallara uyuyoruz, sosyal mesafeye dikkat ediyoruz” diye konuştu.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 3
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru kardeşim , Gerçekten açmışlar bunlar. CHP nin yalancı medyası aylardır biz açız edebiyatındaydı. Sanki biz bir tatilin maliyetini bilmiyoruz. Salağız ya arz talepten de haberimiz yok. Başkan ne diyor tedariklerimiz boşaldı diyor, Yani eknomiye göre her şey pahalı demektir artık orada . Bir küçük şişe suyu en az 5 liradan içersiniz. Gerisin siz düşünün. Bu insanları kovuyorlar neredeyse yine gidiyorlar , niye para çok ta ondan.Yalancısın ey muhalefet.
    Cevapla
  • açlar doldurmuş 2 yıl önce Şikayet Et
    maşallah açlar ülkemizin dört bir yanını,en küçük beldesini doldurmuş.yolları tıkamış.bu ülkenin ne çok açları varmış belli oldu.maşallah egeye gidip otellerde bile yer bulamayan açlarımız kendi araçlarında uyuyup açlıklarını bastırıyor.çok açlar çok.en ufak fırsatı açlıklarını bastırmak için yollara dökülüp,tıkayarak 5 yıldızlı otellerde telafi etmeye çaılışıyorlar.çok gariban açlarımız var bizim.nankörlük diz boyu.en çok ta bizim ülkemizde.eminim.
    Cevapla
  • Sezai kılıç. 2 yıl önce Şikayet Et
    Olur,gelmeyiz...başkan.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR