Rizeli inşaat işçisinin numarasından başkalarına icra mesaj atıldı! Telefonları susmuyor

Rize'nin Fındıklı ilçesinde yaşayan inşaat işçisi Ahmet Bolat sabah saatlerinde gelen telefonla şok oldu. Birileri tarafından ele geçirilen telefon numarasından farklı kişilere icra mesaj atılan Bolat'ın telefonları susmuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2021 17:40 GÜNCELLEME 24.12.2021 17:40 YAŞAM
Rizeli inşaat işçisinin numarasından başkalarına icra mesaj atıldı! Telefonları susmuyor
Rizeli inşaat işçisinin numarasından başkalarına icra mesaj atıldı! Telefonları susmuyor

Rize’nin Fındıklı ilçesinde bir inşaatta çalışan Ahmet Bolat’a sabah saatlerinde telefon gelerek "Sizin numaranızdan bana icra mesajı atıldı" ifadeleri kullanıldı. İlk başlarda "Yanlış olmuştur ben öyle bir şey atmadım" diyen Bolat arayanların sayısı artınca telefon numarasının ele geçirilerek adına herkese mesaj atıldığını anladı.

Temizlik görevlisinden insanlık dersi: Bulduğu 11 bin 985 lirayı sahibine teslim ettiTemizlik görevlisinden insanlık dersi: Bulduğu 11 bin 985 lirayı sahibine teslim etti

BENİM NUMARAM ÜZERİNDEN HERKESE MESAJ ATMIŞLAR

Sabahın ilk saatlerinde başlayan aramaların ardı arkası kesilmeyince ise polise başvurdu. Vatandaşlara kendi numarası üzerinden "Aracınız icraya verildi" diye bir mesaj atıldığını ancak kendisinin bundan haberi olmadığını dile getiren Bolat “Benim numaram üzerinden herkese mesaj atmışlar. 20-30 kişi aradı bugün. Ben atmadım, bende giden mesaj yok ama herkes arıyor. Benim numaramdan kim atmışsa mesaj atmış. Suç duyurusunda bulundum. Ben Rize’de bir inşaat işçisiyim. Benim üzerimden herkese borç mesajı gönderiyorlar. Ben göndermiyorum, haberim de yok” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 1
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    bunda anlaşılmayacak bir şey yok telefonuna virüs bulaşmış resetlemesi lazım banada bir tanıdıktan geliyordu geri mesaj etıyorum gitmiyor aramaya çalışıyorum aranmıyor çünkü virüs onun rehberindeki kişileri engellenmiş başka numaradan arayıp söyledim resetledi düzeldi
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR