Bruce Willis'ten hayranlarını üzen haber! Afazi hastalığı teşhisi konmuştu

Afazi hastalığına yakalanan dünyaca ünlü aktör Bruce Willis, eski eşi Demi Moore ve kızlarıyla bir araya geldi. Hastalığı sebebiyle oyunculuğu bırakan Willis'in bazı kaynaklara göre hastalığı giderek ilerliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 08.12.2022 16:18 GÜNCELLEME 08.12.2022 16:33 YAŞAM
Bruce Willis'ten hayranlarını üzen haber! Afazi hastalığı teşhisi konmuştu
Bruce Willis'ten hayranlarını üzen haber! Afazi hastalığı teşhisi konmuştu

ABD'li oyuncu Bruce Willis, geçtiğimiz mart ayında konuşma ve duyduğunu anlama gibi yetilerini kaybetmeye sebep olan Afazi hastalığına yakalandığını duyurmuştu. 67 yaşında olan aktör, uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat sürüyordu.

BİRÇOK FİLM VE DİZİDE ROL ALDI

Ucuz Roman, Zor Ölüm, Mavi Ay gibi yapımlarda rol alan Hollywood oyuncusunun dünya çapında geniş bir hayran kitlesi bulunmaktadır. Bruce Willis eşi Emma Heming, sosyal medya hesabından oyuncu ile kareler yayımlıyordu.

2000 senesinde yollarını ayıran Demi Moore ve Bruce Willis tekrar bir araya geldi. Willis ve Moore ikilisi, dostlukların her zaman devam ettiğini sıra dile getiriyordu. Hollywood yıldızı, kızı Tallulah'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tekrar gündeme geldi.

SAĞLIK DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR

RadarOnline'ın haberine göre, aile yakınlarından olan kaynağın oyuncunun sağlığının son zamanlarda kötüye gittiği iddia edildi. Bu sebeple Willis ve Rumer, Tallulah ve Scout isimli üç kızının sık sık bir araya geldiğini söyledi. Bir kaynağın "Onun sonsuza dek burada olmayacağını biliyorlar bu nedenle her anın tadını çıkarıyorlar" açıklaması biliniyor.

EŞİ HEMING AÇIKLAMA YAPTI

Bruce Willis'in eşi Emma Heming yaptığı açıklamada Hollywood yıldızının hastalığının kendi akıl sağlığı üzerindeki etkilerinden bahsetti. Heming, “Ailemin ihtiyaçları benim için her şeyden önce geliyor. Bu da beni bir kahraman yapmıyor elbette" sözleriyle sürecin ciddiyetine vurgu yaptı.

Model Heming, "Evdekilere gösterdiğim ilgi hem akıl sağlığımı hem de tüm sağlığımı etkiledi, ki bu da aileme hiç yarar sağlamadı” dedi. Heming sözlerine, “Birisi bana kısa bir zaman önce ‘Birisiyle fazla ilgilenmeye başlarsan kendinle ilgilenmeyi ihmal edersin’ demişti. Bu sözler uzun süre beni etkisi altına aldı” diye devam etti. 43 yaşındaki model verdiği röportajında artık kendi temel ihtiyaçlarına odaklanacağını vurguladı.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Afazi hastaligi ne gurban.???
    Cevapla
  • Vatandaş!!! 1 yıl önce Şikayet Et
    Hastalığı artıyor oyunculuğu bıraktı dedikçe adam iki fazla film çekmeye başladı! Nasıl oluyor bu iş hanginiz doğru? Az önce daha dün yayınlanan bir filminin fragmanına denk geldim!
    Cevapla
  • antikor 1 yıl önce Şikayet Et
    bu.. willis ve arnold müslüman düsmanlari..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR