Serenay Sarıkaya'nın saplantılı takipçisi için mahkeme kararını verdi! "Psikolojimi altüst etti!"

Serenay Sarıkaya'nın takıntılı hayranı Tayfur D., oyuncunun evinin önüne kadar gelip tehdit etmişti. Takıntılı şahısa dava açan Serenay Sarıkaya aynı durumu bir kere daha yaşayınca bu sefer Kades'ten yardım istedi. Akıl sağlığı yerinde olmayan takıntılı hayran için mahkeme kararını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2022 16:55 GÜNCELLEME 09.12.2022 16:55 YAŞAM
Serenay Sarıkaya'nın saplantılı takipçisi için mahkeme kararını verdi! "Psikolojimi altüst etti!"
Serenay Sarıkaya'nın saplantılı takipçisi için mahkeme kararını verdi! "Psikolojimi altüst etti!"

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz ocak ayında takıntılı hayranı tarafından evinin önünde tehdit edilmişti. Oyuncu Sarıkaya, aracının önünü kesen Tayfur D. için Kades'ten yardım istemişti. Ağır hakaretler ve tehditler savuran saplantılı hayran, soruşturmada uzlaşmayı reddetmişti. Soruşturma devam ederken mahkeme kararını verdi.

"ALLAH KATINDA ONUNLA EŞ KILINDIĞIMIZI HİSSEDİYOR VE DÜŞÜNÜYORUM"

Sarıkaya'nın şikayeti sonrasında saplantılı hayran soruşturmada, "Allah katında onunla benim eş kılındığımızı hissediyor ve düşünüyorum. Onun giymiş olduğu elbiselerin aynısı bende de var. Onunla görüşmek için başvurduğum her yolu yeniden deneyeceğim. Beni karşısına alıp konuşana kadar onun bulunacağı her yere gideceğim." sözlerini kullanmıştı.

"DIŞARI ÇIKAMAZ HALE GELMEME SEBEP OLDU"

Oyuncu ifadesinde, "Şüpheli, psikolojimi altüst etti. Canıma kastetmesi düşüncesiyle iş hayatımın durmasına ve dışarı çıkamaz hale gelmeme sebep oldu!"  demişti.

GÖZLEM ALTINA ALINMIŞTI

Olay sonrasında şahıs, gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilmişti. Saplantılı hayran, mahkeme süresince ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde gözlem altına alınmıştı.

2 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI ALINMIŞTI

Sarıkaya'nın avukatı, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurup şüpheliden şikayetçi olarak 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Mahkeme Adli Tıp tarafından gelen "sanığın cezai sorumluluğunun olmadığı"na dair raporu sonrasında geçtiğimiz gün kararını duyurdu.

MAHKEME KARARINI VERDİ

Şüphelinin akıl sağlığının yerinde olmadığı için  yüksek güvenlikli bir sağlık kurumunda koruma ve tedavi altına alınmasına karar verildiği açıklandı. Böylelikle Tayfur D., "tehdit" suçundan da beraat etti.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 2
  • Abdülaziz 1 yıl önce Şikayet Et
    Aklı yerinde olmadığı için hayran olup , bunları yapmış .
    Cevapla
  • Rıfat 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee millete kendini begendirmek için varınızı yogunuzu harcıyorsunuz sonra biri çıkıp begenince başınıza bela olunca vay anam vay demeye başlıyorsunuz . illa begenen paralı yatlı katlımı olacaktı bu işte sırmı vardı ? bak begenen deli çıktı aldın başına belayı .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR