Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?

Zeka testleri ile IQ seviyenizi ve gözlem becerilerinizi kanıtlayabilirsiniz. Sadece dâhilerin çözebildiği bu zeka testinde bir kadın bulunmaktadır. Kadın, çimenlerin üzerinde oturmuş çiçeklerle ilgileniyor. Peki bu resimdeki 5 hata nerede? O zaman zeka testi çözmek için 18 saniyelik süreniz başladı!

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2023 23:36 GÜNCELLEME 03.04.2023 23:36 YAŞAM
Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?
Sadece dâhilerin yapabildiği zeka testi! 5 hatayı 18 saniyede bulabilecek misiniz?

Zeka seviyenizi belirlemek ve IQ'nuzu ölçmek istiyorsanız hazırlanan bu test tam size göre! Görseldeki 5 hatayı ve sebeplerini 18 saniyede bulmanız isteniyor. Bu zeka testini çözerken diğerlerinden farklı olarak daha dikkatli olmanız gerekmektedir. Hadi o zaman, ne duruyorsunuz? Sadece 18 saniyeniz var!

Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?Farkı bul zeka testi: İki resim arasındaki 5 farkı 11 saniyede bulabilecek misiniz?

5 HATAYI BULMAK PEK KOLAY DEĞİL!

Bu test, mantığınızı konuşturmanız gereken heyecan verici ve eğlenceli bir zeka oyunudur. Görselde güzel bir bahçe bulunuyor. Bahçede çiçekleri toplayan bir hanımefendi de yer alıyor. Kadının arkasında ise masmavi suları olan bir havuz görünüyor. Yemyeşil olan bu çizimde 5 hata bulmak pek kolay olmayacak gibi...

Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!Zeka testi: 24 saniyede 5 farkı görenler imkansızı başarıyor!

HADİ BİRAZ DAHA DİKKATLİ İNCELEYİN

Resme daha yakından ve dikkatli bakmaya ne dersiniz? Bir şeylerde terslik var! Mantık hatası bulunan noktaları tespit etmeniz gerekiyor. Yapabileceğinize inanıyorsanız süreyi de takip ederken gözlerinize ters gelecek ayrıntıları dikkatlice tarayın.

Müzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyorMüzik zevki kişilik testi ile kendinizi tanımak ister misiniz? Sevdiğiniz müzik tarzı sizi anlatıyor

KONSANTRASYONUNUZ ÇOK ÖNEMLİ

Hataları görmek isteseniz bile gözleriniz bazı ayrıntıları es geçebilir. Kişiden kişiye farklılık gösteren dikkat ve konsantrasyon ile kimisi ayrıntıları daha iyi algılarken bazı bireyler de zorlanmalar olabilir. Pes etmeyecekseniz ve çözmek yerine kopya çekmeyecekseniz gerçekleri öğrenmek istediğiniz ortada!

Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!Yalnızca dâhilerin çözdüğü zeka testi: Gizli örümceği 5 saniyede bul!

KOPYA ÇEKMEK YOK!

Merak etmeyin. Testin cevabını haberin sonunda sizinle paylaşacağız. Ama sürenin son anlarına geldiğimiz şu saniyelerde bulduğunuz hataların dışındakileri görmeniz gerekiyor.

Hadi, acele edin!

Süre bitiyor!

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

SÜRE DOLDU! İŞTE CEVAPLAR

Sürenin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Görseldeki 5 hatayı bulduysanız gerçekten dâhilerle yarışacak bir konumdasınız demektir. Mantık hatalarını bulamadıysanız ya da eksiğiniz varsa işte tüm cevaplar...

  1. Bisikletin ön lastiğine bakar mısınız? Her ne kadar yuvarlak olsa da onun aslında tekerlek değil mavi bir balon olduğunu fark edeceksiniz.

  2. Hanımefendinin sağ eline dikkat eder misiniz? Orada bir kitap bulunuyor. Eğer çiçek topluyorsa okumadığı halde neden elinde bir kitap tutuyor?

  3. Tekrar hanımefendiye bakın, önündeki toprağın kazıldığı görünüyor. Sorun ise burada başlıyor. Toprağı kazacak bir alet orada yok!

  4. Sağdaki çalılıklara dikkat eder misiniz? Orada küçük bir ananas bulunuyor. Ama ananas çalılıkta yetişmez.

  5. Çalıların arkasına dikkat ettiğinizde orada olması mantıksız olan bir noktayı daha göreceksiniz. Evet, orada bir timsah var! Bu görselde timsahın orada olmasını sağlayacak mantıklı bir durum yok.

Peki siz 5 mantık hatasından kaç tanesini bulabildiniz? Yorumlara yazmayı unutmayın!

Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!Kullandığınız telefon kılıfı ile kişilik testi: Telefon kılıfınız sizin için ne söylüyor? Belki farkında bile değilsiniz!

Dikkat gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 10 saniyede resimdeki balığı görebiliyor!Dikkat gerektiren zeka testi: Sadece dâhiler 10 saniyede resimdeki balığı görebiliyor!

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    görünmüyorki. sağlamasında bile sadece kaplumbağayı görebildim. galiba gezi zekalıyım :)
    Cevapla
  • 1111 1 yıl önce Şikayet Et
    hepsi olabiliri. hepsi de mantıklı bence :D
    Cevapla
  • TEst 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar ben gerçekten geri zekalıymışım. sadece 2 tanesini gördüm. şimödi nolacak. psikolojik problemler yaşamaya başladım. zeka mı ölçen bu resim ya gercekten .tan yada gerçekten ben geri zekalıyım.(saçma salak bi zeka seviyesi ölçen Resim)
    Cevapla
  • Yokyokyok 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama bu zordu
    Cevapla
  • Deniz kızı 1 yıl önce Şikayet Et
    4 de fena sayılmaz hani
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR