Serdar Ortaç'tan hayranlarını yıkan haber! Üzücü açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçen hafta Alişan'ın sunuculuğunu yaptığı "Alişan ile Hayata Gülümse" programına katıldı. Multiple Skleroz hastası olan şarkıcı verdiği haberle sevenlerini üzdü.

ABONE OL
GİRİŞ 19.01.2023 16:35 GÜNCELLEME 20.01.2023 09:25 YAŞAM
Serdar Ortaç'tan hayranlarını yıkan haber! Üzücü açıklama geldi
Serdar Ortaç'tan hayranlarını yıkan haber! Üzücü açıklama geldi

Serdar Ortaç, katıldığı etkinlikte gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Sağlık durumu hakkında son gelişmeleri söyledi. Şarkıcı Serdar Ortaç, hayatı ile ilgili de gelişmelerden bahsetti.

"BU HASTALIKLA UĞRAŞAMIYORUM YOKSA"

Ortaç MS hastalığı sebebiyle hayatının bir süredir zorlandığını söylerken "Konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet de süremiyorum. Sol ayağıma bir daha inme geldi. 1 buçuk senedir binmiyorum" sözlerini kullandı.

HAYATI FİLM OLUYOR

Gazetecilerden gelen "Hayatınız film olsun ister misiniz?" sorusu üzerine verdiği cevapla son gelişmeleri anlattı. Ortaç ,"Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandıracak. Hayatımı yazdım onlara verdim. Şöhret olduktan sonraki kısmı film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış." dedi.

 

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 3
  • Oze 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini severim Ancak Hastalığını Duyunca Yıkılmadım. Üzülecek Bir Durum Söz Konusu Değil. Şöhret Dolu Yaşamında En İyi Şartlarda Yaşadı , gezdi Eğlendi. Herkez Yaşam Tarzını Kendisi Belirler. Sağlık , Hastalık , Ölüm Hepsi Bizim İçindir. Hakkında Hayırlısı Olsun Acil Şifalar Dilerim.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Yaw hehe
    Cevapla
  • Dibinibulan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin.90 yıllar çocukluğum 2000 li yıllar gençliğim sizinle güzeldi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR