M11 metro durakları neler, nerede, ücreti ne kadar? Kağıthane İstanbul Havalimanı (M11) metro saatleri ve güzergahı

İstanbul Havalimanı-Kağıthane metrosu durakları internette sorgulanıyor. Vatandaşlar M11 Kağıthane-İstanbul Havalimanı metrosu durakları ve ücreti hakkında araştırma yapıyor. Peki M11 metro durakları neler, nerede, ücreti ne kadar? Kağıthane İstanbul Havalimanı (M11) metro saatleri ve güzergahı...

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2023 14:16 GÜNCELLEME 25.03.2023 14:17 YAŞAM
M11 metro durakları neler, nerede, ücreti ne kadar? Kağıthane İstanbul Havalimanı (M11) metro saatleri ve güzergahı
M11 metro durakları neler, nerede, ücreti ne kadar? Kağıthane İstanbul Havalimanı (M11) metro saatleri ve güzergahı

M11 metrosu durakları ve ücreti vatandaşlar tarafından merak edildi. Binlerce kişinin kullandığı Kağıthane İstanbul Havalimanı metrosu, konumu ve pratikliği sebebiyle birçok vatandaş tarafından tercih ediliyor. İnternette Kağıthane İstanbul Havalimanı M11 metro durakları, ücreti ve saatleri araştırıyor. Peki M11 metro durakları neler, nerede, ücreti ne kadar? Kağıthane İstanbul Havalimanı (M11) metro saatleri ve güzergahı...

M11 METRO DURAKLARI NELER?

İstanbul Havalimanı-Kağıthane hattı kullanımının rahat olması için girişinde 20 turnike bulunmaktadır. M11, günlük 800 bin yolcuya hizmet edebiliyor.

M11 durakları aşağıda sırasıyla gösterildi. Buna göre Kağıthane İstanbul Havalimanı metro durakları şöyle:

  • Gayrettepe

  • Kağıthane

  • Hasdal,

  • Kemerburgaz,

  • Göktürk,

  • İhsaniye,

  • İstanbul Havalimanı.

KAĞITHANE İSTANBUL HAVALİMANI METROSU KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, M11 süresi hakkında "Hattın işletmeye açılmasıyla İstanbul Havalimanı'na Kağıthane'den sadece 24 dakikada, Göktürk'ten 12 dakikada ulaşılabilecektir." sözlerini kullandı.

M11 ÜCRETİ NE KADAR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışı yapıldıktan sonra M11 metrosunun 1 ay boyunca ücretsiz olacağı müjdesini vermişti.

İstanbul Havalimanı Metro ücreti, kısa mesafe 9.90 TL, en uzun mesafe ise 12 TL olacak. Öğrenciler belirlenen ücretin yarısını ödeyecek. Öğretmenler için de farklı indirimler olacak.

İSTANBUL HAVALİMANI METROSU KAÇ KİLOMETRE?

M11 İstanbul Havalimanı-Kağıthane metrosu toplamda 34 kilometreden oluşmaktadır. İlerleyen zamanda Gayrettepe bölümünün açılmasıyla hattın uzunluğu 37,5 kilometre olacak.

UÇAK YOLCULUĞUNA BENZİYOR

Havalimanı metrosu özgün tasarımıyla dikkat çekiyor. Metro bekleme salonları havalimanına uygun olarak tasarlandı. Metronun koltukları ise uçak koltuğuna olarak yapıldı ve bilgi ekranları da uçak penceresi şeklinde dizayn edildi. Peronlarda paks olarak adlandırılan peron ayırıcı kapı sistemi bulunuyor. Araç perona gelip  park pozisyonu aldıktan sonra devreye giren sistem ile yolcular güvenli olarak giriş çıkış yapabiliyor.

Maltepe Büyükada Heybeliada Burgazada Kınalıada vapur hattı sefer saatleri ne, ücreti ne kadar? Maltepe Adalar vapuru kalkış, varış saatleriMaltepe Büyükada Heybeliada Burgazada Kınalıada vapur hattı sefer saatleri ne, ücreti ne kadar? Maltepe Adalar vapuru kalkış, varış saatleri

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR